blog-logo

Maior, trimis în judecată pentru amenințarea cu moartea la adresa lui Scripcaru

Maior, trimis în judecată pentru amenințarea cu moartea la adresa lui Scripcaru

Şeful revoluţionarilor braşoveni, Dorin Lazăr Maior şi asistenta lui, Florina Aprofirei, au fost trimişi în judecată de procurorii de pe lângă Judecătoria Braşov, după ce în luna aprilie l-au ameninţat cu moartea pe primarul George Scripcaru, chiar în biroul acestuia.

Maior şi Aprofirei sunt cercetaţi pentru ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în dosarul cu nr. 3435/P/2012, care a fost trimis spre judecare, pe 17 iulie, către Judecătoria Braşov, precizează Monitorul Expres.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea 3,1, produs în judeţul Vrancea
 1. Si dupa ce USL va reusi sa schimbe procurorii sefi, va fi facut scapat, ca doar nu degeaba a urlat toata iarna in Piata Sfatului, cu toti gibonii lui. Un puscarias violent si hot este lider al revolutionarilor si al USL. De 20 de ani isi tot trag drepturi, terenuri, scutiri de impozite si fac numai furaciuni, ei sunt colegii de revolutie ai lui Ion Iliescu.

  Reply
 2. […] http://newsbv.ro/2012/maior-trimis-judecata-amenintarea-moartea-adresa-lui-scripcaru/ This entry was posted in Articole din ziarele, blogurile si revistele din Brasov and tagged 1235.ro, aeroport brasov, aeroportul brasov, anunturi brasov, articole brasov, Articole din ziarele, bloguri brasov, blogurile si revistele din Brasov, gazeta brasovului, jurnal 1235, liceul saguna, reviste brasov, stiri brasov, stiri locale, stiri locale brasov, Stiri Locale Brasov | Tagged 1235, stiri video brasov, wiki brasov, wikibrasov.wordpress.com, ziare anunturi brasov, ziare brasov, ziare online brasov by montecarlomonaco. Bookmark the permalink. Cancel Reply […]

  Reply
 3. In sfarsit ,cum ar spune Romanul dupa lupte seculare care au durat foarte mult ,acest valutist care este un infractor cu acte’n regula ,care a istigat,si facut acest oras minunat unic in Romania,se pune si problema cercetarii??
  Dar oare pana acum acest personaj oare nu era cunoscut Brasovenilor?Ca doar isi facea veacul in fata la modarom .
  Toti nenorocitii si oamenii de nimic din acest oras sunt Revolutionari??

  Reply
 4. In puscarie ar trebui sa i putrezeasca oasele jegului…toata lumea stie din bv ca a fost un gainar de bisnitar la Modarom,si el si toate gunoaiele Grancea Bercea si toate scursurile s au facut revolutionari si au tras drepturi si au furat si mintit,oameni la locul lor…niste gainari de mana a doua au ajuns revolutionari..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate