blog-logo

Instața a decis, Sebastian Grapă este… pamfletar!

Instața a decis, Sebastian Grapă este… pamfletar!

Instanţa a decis în cazul consilierului județean Sebastian Grapă (PNL) că este nevinovat, în cazul de anul trecut, când a adus într-o şedinţă de Consiliu Judeţean trei figurine de carton prezentate în uniforme naziste. Acestea îl prezentau pe Emil Boc, premier al României pe atunci, pe Gheorghe Ialomiţeanu, ministru al Finanţelor la acea vreme, şi pe actualul primar al Braşovului, George Scripcaru. Gestul a fost făcut în şedinţa în care au fost chemate cadre medicale din Spitalele Săcele, Victoria şi Codlea, la scurtă vreme după ce Guvernul PDL a decis închiderea lor, printr-o Hotărâre. Cei trei i-au făcut plângeri penale consilierului judeţean pentru folosire de însemne naziste.

Alte articole:   Centre mobile de vaccinare în trei localităţi din judeţul Braşov

“Aceştia, la momentul respectiv mi-au făcut o plângere penală, au spus că n-am făcut altceva decât să folosesc însemne naziste. Ei, alaltăieri am primit o rezoluţie de la Parchet. Vreau să vă spun că sunt declarat nevinovat. Parchetul a înţeles foarte clar că ce am făcut eu acolo nu a fost o promovare şi propovăduire de însemne naziste, ci pur şi simplu un pamflet” a declarat liberalul Sebastian Grapă.

Distribuie dacă îți place!
  1. oooo!! care instanta..care parchet? una e neinceperea urmaririi..sau solutie urmata de infirmare si alta e contestatia solutiei la instanta de judecata…undeva se pierde o etapa…sunt doua proceduri diferite…total diferite…ecris nu vb nimic de asta…inseamna e ca in alta parte…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate