Care sunt motivele pentru care preşedintele Băsescu trebuie demis

Care sunt motivele pentru care preşedintele Băsescu trebuie demis

Reprezentanţii Partidului Conservator Braşov au întocmit o listă de motive pentru care braşovenii ar trebui să iasă la urne pe 29 iulie şi să îşi dea votul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. „Noi vrem ca Băsescu să plece, în principal pentru că  romanii au suferit destul, dar şi pentru ca guvernul Ponta să poată lucra pentru relansarea economiei, un prim exemplu fiind pachetul de măsuri anunţat luni de către premier. Şi este important de ştiut că aceste măsuri reprezintă cereri mai vechi ale mediului de afaceri care au fost ignorate, în detrimentul creşterii taxelor şi impozitelor, de către regimul Băsescu- Boc. O astfel de măsură este plata TVA la momentul încasării facturii şi nu la emitere şi ea a fost solicitată frecvent de  către oamenii de afaceri“, a precizat Nicoleta Buta, vicepreşedintele organizaţiei municipale a PC Braşov.

Soarta e în mâinile poporului!

Printre motivele invocate de conservatori în favoarea demiterii preşedintelui Traian Băsescu se numără faptul că peste 5 milioane de români au ajuns sa trăiască în sărăcie, şi peste 1 milion nu mai au locuri de muncă,  transformarea DNA şi a ANI în propria poliţie politică, promovarea mediocrităţii, inclusiv în sectoarele de educaţie si sănătate, îndemnând specialiştii să plece în străinătate, dacă nu sunt mulţumiţi de salariile din România, susţinerea, fără perdea, a investitorilor interesaţi de resurse minerale din avuţia ţării, dar şi încercarea de a reorganiza România, fiind astfel încurajată separaţia ţării pe criterii entice. „Pe 29 iulie, soarta lui Traian Băsescu  va fi  în mâinile poporului, astfel că devine deosebit de important ca indiferent de implicarea, revolta sau nehotarârea românilor de pâna acum, în faţa vieţii politice din ultimii ani, aceştia să se prezinte la referendum. Pentru noi toţi, dar şi pentru acei lideri europeni, dezinformaţi intenţionat şi josnic împotriva interesului ţării, românii pot demonstra, prin participare la vot, care este adevărul despre «cinstitul, patriotul sau europeanul Traian Basescu»“, a apreciat Nicoleta Buta.

 „Chiar dacă referendumul va fi valid numai în situaţia în care jumatate plus unul dintre persoanele cu drept de vot se vor prezenta la urne, aşa cum si-a dorit presedintele suspendat, salutăm decizia lui Crin Antonescu de a promulga această varianta, aşa cum a trecut de Curtea Constitutionala. Spre deosebire de Traian Băsescu, pentru care jocul si conflictul politic, pentru satisfacerea propriului orgoliu au fost mai importante în ultimii 8 ani, preşedintele interimar Crin Antonescu a ales să puna inainte de orice interes partizan, aşa cum însuşi a declarat, interesul naţional, într-o perioadă în care denigrarea României şi dezinformarile de teama pierderii scaunului, au curs in ultima perioadă în intreaga Europă, prin Traian Băsescu si locotenenţii săi politici“, a mai adăugat Buta.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Persoane lovite de mașină, la Făgăraș
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.