blog-logo

„Ride2Help – Summer Edition”, în Centrul Civic

„Ride2Help – Summer Edition”, în Centrul Civic

„Ride2Help – Summer Edition” este o continuare a editiei pe zapada din Martie , 2012. “Summer Edition” se prezinta a fi un concurs de skateboard/bike freestyle alaturi de meciuri de Streetball si demonstratii de Grafitti.

Alaturam acestui tip de eveniment un scop caritabil si rezulta proiectul “Ride2Help” cu motto-ul : “Ride with style & Help with care”. Prin aceasta initiativa Custom Events promoveaza sporturile în rândul tinerilor , dar educa si încurajeaza, în special tinerii, sa participe actiuni caritabile.

Concursul va avea loc pe data de 21 Iulie 2012 , în Skatepark-ul de la Hidromecanica , Centrul Civic , Brasov si va fi desfasurat pe 4 sectiuni : Skate , Bike (BMX & MTB) , Grafitti , Streetball.

Programul evenimentului :

  • 10:00-11:00 – Înscrieri
  • 11:00-12:00 – Antrenamente
  • 12:00-14:00 – Calificari skateboarding
  • 14:00-16:00 – Calificari bike
  • 16:00-17:00 – Finala skateboarding
  • 17:00-18:00 – Finala bike
  • Concursurile de Streetball si Graffiti se vor desfasura intre 10:00 si 18:00. Programul echipelor va fi anuntat in ziua evenimentului.
Alte articole:   Ministerul Sănătății susține că pastilele cu iod vor fi distribuite după încheierea campaniei de informare 

Înscrieri concurs:

Pentru sectiunea ‘Graffiti’ desenele vor avea tema “Ride2Help” , iar schitele desenelor trebuiesc trimise pâna pe 15 iulie.  Se vor alege 6 persoane/ crew-uri iar premiul va fi in valoare de 150 de euro in produse.

Pentru sectiunea  ‘Streetball’  înscrierea se va face online specificand numele echipei si numele jucatorilor. Echipa va fi formata din 4 persoane (3 jucatori + 1 rezerva ) . Premuiul va fi in valoare de 150 de euro sub forma de produse.

Toate datele vor fi trimise pe adresa de mail : ride2help@gmail.com. Concursul va fi urmat de un after-party în seara concursului la Trippin’ Café(Str. De Mijloc, nr. 9A) începând cu ora 22:00 unde va avea loc si festivitatea de premiere a concurentilor. Intrarea la after-party este 10 lei.

Alte articole:   Elevi de la două licee din Brașov au creat obiecte pe care le-au vândut, iar banii vor fi donați pentru protejarea speciilor pe cale de dispariție

Scopul acestui eveniment este de a ajuta un membru al comunitatii extreme din Brasov.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] concurs de skateboard/bike freestyle alaturi de meciuri de Streetball si demonstratii de Grafitti.citeste toata stirea din newsbv.roRelated Posts:Brasov: Programul distractiei la Social Pub15 Noiembrie ’87 nu se uitaSambata va […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.