VIDEO Victorie cu Chindia Târgovişte

VIDEO Victorie cu Chindia Târgovişte

FC Braşov a câştigat cu 2-0 meciul cu Chindia Târgovişte, disputat sâmbătă seară pe stadionul „Tineretului”. Putem remarca câteva similitudini între acest meci şi precedentul cu Unirea Tărlungeni, cum ar fi faptul că Paul Batin, decarul echipei, a fost omul care a deschis scorul şi în această confruntare. Excelent lansat în flancul stâng de căpitanul echipei, Cristi Munteanu, Batin depăşeşte în viteză un fundaş advers, intră în careu, apoi trimite mingea în poartă dintr-un unghi aproape imposibil.

Cea de-a doua similitudine este dată de faptul că şi acum „stegarii” au marcat imediat după startul reprizei a doua. După ce arbitrul a fluierat startul reprizei, galben-negrii obţin o lovitură la 25 de metri de poarta adversă. Cristi Munteanu îşi numără paşii, iar şutul său cu piciorul drept se duce direct în vinclul porţii pentru 2-0. Gol şi pasă de gol pentru căpitanul echipei noastre, pe care-l putem considera cel mai bun om al partidei de sâmbătă.

Nu a fost ultima întâlnire a suporterilor braşoveni cu echipa locală în acest week-end. Astăzi, cu începere de la ora 18, are loc în Piaţa Sfatului prezentarea lotului de jucători şi a staff-ului tehnic. Pe scenă spectacolul îl vor asigura DJ Le Thall, QuantiQ, Ellie White şi prezentatorii Adi Grecu şi Marian Olaianos, în vreme ce în Piaţa puteţi degusta delicioasele prăjituri oferite de Gott Pub (participând astfel la tombola celor cinci abonamente) şi asista la demonstraţia de grafitti pusă în scenă de către cei de la Depoul de Artă Urbană.

Alte articole:   Se întrerupe curentul electric pe o stradă din Codlea

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov