blog-logo

Rezultate de top, dar și dezastru la Bac. Citește la ce licee!

Rezultate de top, dar și dezastru la Bac. Citește la ce licee!

Ultima medie de admitere la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” din Braşov, considerat cel mai bun liceu din judeţ, a fost 9,64, la specializarea Ştiinţele naturii, iar la polul opus se află Colegiul Tehnic „Simion Mehedinţi” din Codlea, cu ultima notă de admitere 3,36, relatează Mediafax.

De asemenea, la celelalte secţii ale Colegiului „Andrei Şaguna”, utlimele medii de admitere au fost 9,37 la Ştiinţele naturii, secţia română-franceză, şi 9,28 la Ştiinţe sociale. Un alt liceu unde s-a intrat cu note foarte mari este Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă” Braşov, unde ultima medie de admitere a fost 9,48.

La polul opus, liceele cu cele mai mici note de admitere au fost Liceul Tehnologic „Victor Jinga” din Săcele şi Colegiul Tehnic „Simion Mehedinţi” din Codlea, cu ultima notă de admitere 3,36.

Alte articole:   Campanie de sterilizare și microcipare gratuită a câinilor, în mai multe localități din județul Brașov

În judeţul Brașov există 41 de licee, cu un total de 4.200 de locuri, din care 196 în mediul rural. După repartizarea computerizată, au rămas licee cu locuri neocupate, în total fiind 760 de locuri disponibile, cele mai multe, respectiv 80, fiind la Colegiul Tehnic „Transilvania” Braşov, secţia Mecanică.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate