blog-logo

Brașovenii de la Energy Carp au câștigat etapa a treia a Campionatului Național de Pescuit

Brașovenii de la Energy Carp au câștigat etapa a treia a Campionatului Național de Pescuit

A avut loc festivitatea de premiere a câştigătorilor Campionatul Naţional de Pescuit la Crap  2012, competiţie de pescuit desfăşurată pe Lacul Corbu 2, în perioada 14 iunie – 15 iulie. A fost o competiţie foarte strânsă, cu pescari cu foarte multă experienţă, care şi-au demonstrat îndemânarea şi priceperea în pescuitul sportiv la crap.

Premiile au fost acordate în cadrul festivităţii de premiere care a avut loc la terasa Hotelului Central din Mamaia şi au fost înmânate de Florin Cârstocea, un împătimit al pescuitului şi organizatorul acestei competiţii şi de reprezentanţii AGVPS Romania.

Câştigătorii sunt:

  • Locul I – clubul Energy Crap Braşov – cu o cantitate totală de 3241,51 kg peşte;
  • LOCUL II – clubul Carping Bucureşti – cu o cantitate totală de 3156,98 kg peşte;
  • LOCUL III – clubul Ovidius Constanţa – cu o cantitate totală de 2643,94 kg peşte.
Alte articole:   Toate locurile din spitalul modular COVID-19, ocupate. Paturi suplimentare la Spitalul Municipal Făgăraș

Punctajul echipelor cluburilor participante a fost făcut după o grilă aprobată de AGVPS Romania. Câştigătorii Campionatului Naţional de Pescuit vor reprezenta România la Campionatul Mondial de Pescuit, ediţia a XIV-a, care va avea loc tot pe Lacul Corbu în perioada 25-30 septembrie 2012. Următoarea competiţie din calendarul competiţional de la Lacul Corbu este Cupa „RIG la Crap”, ediţia a XII-a, care va avea loc în perioada 16-19 august 2012.

15 iulie 2012 „Energy Carp“ se menţine pe prima poziţie, cu 1.025 de peşti prinşi, care totalizază 3120,87 kilograme, respectiv o medie de 3,04 kilograme/peşte. Ei sunt urmaţi în clasament de echipa „Carping“ din Bucureşti.

14 iulie 2012 Brașovenii de la Energy Carp s-au poziționat pe prima poziție a clasamentului după primele opt ore din cea de a treia etapă a campionatului național de pescuit la crap, care se desfășoară în perioada 12-15 iulie pe lacul Corbu.

Alte articole:   Adrian Veștea va depune, miercuri, jurământul, la Aula Universității Transilvania

Iată rezultatele după primele opt ore: Roman Felix + Laurențiu Brăgău (144,35 kg), Valeriu Martoiu + Traian Petrar (269,77) și Claudiu Lucaks + Cătălin Ureche (369,34 kg), conform fișei de concurs. Ei au prins până la această oră 262 de pești, cu o greutate medie de 2,99 kg. Ei au prins 783,46 kg de pește și  au avut 11 puncte penalizare.

Click pe poze pentru a se mări! Foto: Dorin Drăgan

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.