„Orașul Memorabil“ revine la Brașov

„Orașul Memorabil“ revine la Brașov

Brasovul vechi, la 1916

Proiectul “Oraşul Memorabil” continuă cu a treia ediţie programată pentru luna noiembrie a acestui an, la Braşov. Este vorba despre o expoziţie cu imagini vechi şi noi ale Braşovului, a căror sursă de provenienţă o reprezintă albumele locuitorilor.

“Arhitecti si arhitectura in Brasov – 1870-1914” este o expozitie care prezinta transformarile urbane in conditiile dezvoltarii orasului la sfarsitul secolului XIX si a modernizarilor initiate de administratia austro-ungara.
Expozitia se focalizeaza in special asupra lui Peter Bartesch, Christian Kertsch si Albert Schuller – cei mai activi arhitecti de pe teritoriul orasului in perioada studiata – si asupra lucrarilor lor in contextul influentei central-europene.
“Saptamana arhitecturii” este un eveniment adresat arhitectilor si publicului larg deopotriva, organizat in parteneriat cu filiala Sb-Vl a OAR. Expozitia anuala – concurs de proiecte de arhitectura realizate in judetele Brasov, Covasna, Harghita, Sibiu si Valcea, va alterna cu activitati diversificate (conferinta, proiectie de film, ateliere mestesugresti, jocuri de societate si pentru copii, concert).

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Percheziții la traficanți care vindeau droguri în cluburile din Brașov
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.