FC Brașov scoate la vânzare abonamentele pentru meciuri și caută mascotă

FC Brașov scoate la vânzare abonamentele pentru meciuri și caută mascotă

De miercuri, 11 iulie, F.C. Braşov va începe comercializarea abonamentelor pentru sezonul 2012-2013. Spre deosebire de anii trecuţi, abonamentele de acum sunt valabile pentru toate meciurile de acasă ale echipei din acest campionat. Suporterii îşi pot achiziţiona abonamentele de la magazinul oficial al clubului din Eliana Mall sau de la sediul clubului, aflat pe strada Poienelor nr. 5. Fiecare persoană care îşi cumpără abonament va primi şi o şapcă cu emblema F.C. Braşov. Reamintim preţurile:

  • Tribuna a II-a – 220 lei
  • Peluză – 85 lei
  • Tribuna I – 250 lei
  • Tribuna I, sectoarele S şi T – 350 lei
  • Tribuna oficială – 1000 lei

Elevii, studenţii, pensionarii şi femeile beneficiază de o reducere de 50 % la abonamente. Reducere nu este valabilă pentru abonamentele de la tribuna oficială. Copiii până în 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu condiţia să fie însoţiţi de unul dintre părinţi, care are obligaţia să-l ţină în braţe, asumându-şi întreaga responsabilitate a comportamentului copilului în timpul meciului.

Alte articole:   Cetatea Râșnov are nevoie de lucrări suplimentare pentru reparații

Bilete campionat 2012-2013

În majoritatea cazurilor, accesul spectatorilor la un meci din campionatul viitor la Tribuna a II-a şi Tribuna I va costa 20 lei. Totuşi, la partidele cu Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj tariful va creşte: 35 lei biletul la Tribuna I şi Tribuna a II-a şi 50 de lei la Sectoarele S si T.

Se caută mascotă!

Pentru sezonul 2012-2013 al Ligii 1 Bergenbier, F.C. Braşov îşi propune să vină mai aproape de suporteri prin adoptarea unei mascote oficiale. Astfel, suporterii sunt aşteptaţi să-şi trimită părerile referitoare la cea mai bună idee de mascotă.

După ce se vor strânge suficiente propuneri, acestea vor fi supuse la vot pe site-ul oficial, urmând a se realiza apoi un concurs de design pentru punerea în practică a ideii. Sugestiile le puteţi trimite pe contul oficial de Facebook al clubului, http://www.facebook.com/fcbrasovofficial, sau la adresa de e-mail fcbrasov2007@yahoo.com

Alte articole:   Cutremur în apropiere de Brașov, în această dimineață
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate