blog-logo

Un motociclist a fost spulberat de tren

Un motociclist a fost spulberat de tren

Foto> bzf.ro

Un bărbat de 40 de ani a murit la o trecere de cale ferată, pentru că nu s-a asigurat și a fost lovit în plin de un tren. Un vecin minor, de 14 ani, pe care l-a luat cu el, este gra rănit. Din primele cercetări se pare că motociclistul, din satul Rucăr (comuna Viștea), vroia să ajungă în Făgăraș pe motocicletă.

La fața locului au ajuns polițiștii, dar și o echipă SMURD, care l-au transportat pe tânărul de 14 ani, pasager al motocicletei, de urgență la spitalul făgărășean, fiind în stare gravă. De aici băiatul a fost transportat cu un elicopter spre Spitalul Județean Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Primăria a anunțat că închide circulația rutieră pe strada Cerbului!
  1. nu este motociclist. ala era scuter. deci corect ar fi un barbat de 40 de ani ce mergea cu un scuter sau un barbat pe scuter…….impactul este altul cand spui motociclist.

    Reply
  2. […] http://newsbv.ro/2012/motociclist-fost-spulberat-tren/ This entry was posted in Stiri Brasov and tagged 1235.ro, aeroport brasov, aeroportul brasov, anunturi brasov, articole brasov, Articole din ziarele, bloguri brasov, blogurile si revistele din Brasov, gazeta brasovului, jurnal 1235, liceul saguna, reviste brasov, stiri brasov, stiri locale, stiri locale brasov, Stiri Locale Brasov | Tagged 1235, stiri video brasov, wiki brasov, wikibrasov.wordpress.com, ziare anunturi brasov, ziare brasov, ziare online brasov by montecarlomonaco. Bookmark the permalink. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.