Rapid l-a transferat pe Baze Ilijoski. Copos: Am negociat toată noaptă!

Rapid l-a transferat pe Baze Ilijoski. Copos: Am negociat toată noaptă!

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că atacantul macedonean Baze Ilijoski a semnat un contract valabil patru ani cu gruparea giuleşteană, oficialul precizând că acesta nu a venit din postura de jucător liber, ci a fost cumpărat de la FC Braşov.

„Baze Ilijoski e al nostru, gata! S-a rezolvat astăzi dimineaţă la ora 07.00. Toată noaptea am negociat şi abia la 07.00 am semnat. A fost greu să îl aducem pentru că în cele din urmă nu a venit liber, l-am cumpărat de la Braşov. Nu mai contează suma de transfer, sunt stors definitiv”, a spus Copos.

Oficialul rapidist a menţionat că negocierile cu atacantul macedonean au fost dificile şi speră ca acesta să îşi arate personalitatea puternică din timpul tratativelor şi pe teren. „Negocierile au durat, a fost dificil, toatănoaptea am discutat pentru că acest jucător are o personalitate şi un caracter foarte puternice. Sper ca această personalitate puternică să dea roade şi pe teren”, a precizat George Copos.

Iniţial, impresarii jucătorului macedonean au susţinut că Baze Ilijoski a depus memoriu la FIFA ca urmare a restanţelor financiare de la FC Braşov şi poate semna cu Rapid din postura de jucător liber, însă în final conducerea giuleşteană a ajuns la un acord de transfer cu gruparea ardeleană. Ilijoski a plecat în această dimineaţă în Scoţia pentru a se alătura lotului condus de Ioan Ovidiu Sabău aflat în cel de-al doilea stagiu de pregătire din această vară.

„Am vorbit cu Sabău în această dimineaţă, el este foarte mulţumit lot şi de felul în care se pregătesc băieţii. Cred că mai avem nevoie doar de un mijlocaş central şi încheiem campania de transferuri. În rest, suntem acoperiţi, avem câte doi jucători pe fiecare post”, a spus Copos.

Alte articole:   Două cazuri de scarlatină la o grădiniță din Săcele

Acţionarul clubului giuleştean a precizat că bugetul de transferuri a fost depăşit, după cheltuielile „imense” făcute sezonul trecut. „Bugetul de transferuri este depăşit de mult, pentru că am avut nişte cheltuieli imense, imense anul trecut”, a mai spus Copos.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap