Concerte ale Operei şi Filarmonicii în Piaţa Sfatului şi la Bastionul Ţesătorilor

Concerte ale Operei şi Filarmonicii în Piaţa Sfatului şi la Bastionul Ţesătorilor

Soliştii, baletul şi orchestra Operei Braşov, condusă de dirijorul Traian Ichim, susţin, joi, începând cu ora 18,30, un concert în Piaţa Sfatului la încheierea stagiunii 2011-2012, considerată una de succes, cu multe spectacole susţinute în ţară şi în străinătate.

Artiştii Operei vor prezenta momente din opere, operete şi musicaluri precum ”Nunta lui Figaro”, ”My Fair Lady”, ”Liliacul”, ”Silvia”, ”Contesa Maritza”. Vor urca pe scenă Cristina Radu, Valentina Mărgărit, Gabriela Hazarian, Valentin Marele, Cristian Fieraru, Carmina Klein, Nicoleta Chirilă.

Un alt concert susţinut de artiştii Filarmonicii Braşov, dirijat de maestrul Ilarion Ionescu Galaţi are loc joi, începând cu ora 20,00, la Bastionul Ţesătorilor.  În cadrul concertului vor fi interpretate arii celebre din Rossini, Elgare, Haciaturian, Ceaikovski, Dvorak. Intrarea este liberă la cele două spectacole.
Astfel de spectacole în aer liber ale celor două instituţii de cultură se organizează în sezonul estival de câţiva ani, cu scopul de a prezenta atât publicului braşovean, cât şi turiştilor aflaţi în zonă un alt gen de spectacole, care atrag de obicei un număr mare de spectatori. Concertele sunt organizate de Opera şi Filarmonica Braşov cu sprijinul primăriei.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   4 pacienți infectați cu coronavirus au solicitat externarea din spitalele brașovene!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.