blog-logo

Brașoveanul Răzvan Dobrică a câștigat concursul „Orașul 20.20“

Brașoveanul Răzvan Dobrică a câștigat concursul „Orașul 20.20“

Competiţia de dezvoltare urbană, “Oraşul 20.20”, organizată de Siemens România, a fost câştigată de Răzvan Dobrică. Clipul prezintă dorinţa braşoveanului de a transforma turnul fostei fabrici de avioane, IAR Braşov, într-un muzeu al aviaţiei.

„Braşovul îsi recapătă aripile“ este proiectul propus de Răzvan,  un student braşovean foarte pasionat de istoria şi cultura Braşovului.  Proiectul lui Răzvan Ionuţ Dobrică a fost apreciat şi premiat cu câteva sute de euro de echipa Siemens, însă punerea în practică a frumoasei sale iniţiative va fi una foarte grea, având în vedere că zona  aparţine acum unei companii private.

Cornel de la Vunk, care s-a alăturat şi el campaniei, a declarat ca i-a luat trei ore să se urce pe magazinul Victoria unde a avut loc filmarea, având teamă de înălţime. „La fiecare cadru trebuia să-mi înfrâng teama şi să mă concentrez pe replici. Mi-a fost frică”, a declarat acesta. Desfăşurat în luna mai, concursul le-a propus tinerilor să realizeze un video în care să identifice zonele cu un rol important în oraşul lor ce ar putea fi dezvoltate.

Alte articole:   Accident rutier pe DN1! Coloană de maşini pe câteva sute de metri!

Vezi mai multe din Concurs pe 220.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate