Festivalul „Garofița Pietrei Craiului“, în weekend

Festivalul „Garofița Pietrei Craiului“, în weekend

Festivalul Internaţional de folclor „Garofiţa Pietrei Craiului“, ajuns la cea de a VI-a ediție, se va desfășura în perioada 5-8 iulie 2012, la Braşov. Festivalul se deschide vineri, de la ora 16.00, cu Parada ansamblurilor participante, printre care ansamblul folcloric Ziemia Lezajska din Polonia, ansamblul folcloric Kud Opanak din Serbia, grupul folcloric Gederlak din Ungaria şi ansamblul folcloric al municipalităţii Giresum din Turcia.

Sâmbătă, festivalul se mută la Bran şi la Râşnov, iar de la ora 17.00, în Piaţa Sfatului, va fi spectacolul minorităţilor. Festivalul se încheie duminică, în Piața Sfatului, cu un spectacol de la ora 18.00 şi un concert folcloric al Orchestrei „Plaiuri transilvane”. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Reduta, cu sprijinul Consiliului Judeţean și primăriile Brașov și  Râşnov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Dosarul RATBV instrumentat de DNA Brașov, strămutat la Ploiești
Loading...
loading...
  1. […] folcloric Gederlak din Ungaria şi ansamblul folcloric al municipalităţii Giresum din Turcia.citeste toata stirea din newsbv.roRelated Posts:FESTIVALUL NATIONAL PENTRU COPII SI TINERET “ECOUL PIETREI CRAIULUI”Ansamblul […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.