Brașovenii au câștigat etapa a doua a Campionatului Național de Pescuit la Crap

Brașovenii au câștigat etapa a doua a Campionatului Național de Pescuit la Crap

Brașovenii din echipa „Energy Carp“ au câștigat etapa a doua a Campionatului Naţional de Pescuit la Crap, desfăşurată pe Lacul Corbu. În clasamentul general, pe primul loc s-a situat „Energy Carp“ Braşov, cu un total de 1.640,26 kilograme. Pe locul al doilea s-a clasat „Carping Bucureşti“, cu 1.615,93 kilograme, iar pe locul al treilea echipa AVPS Bu­cureşti/Baricada, cu 1.509,56 kilograme.

Brașovenii s-au organizat în trei echipe: Roman Felix + Ionel Ghelase (552,03 kg), Valeriu Martoiu + Traian Petrar (514,56) și Claudiu Lucaks + Cătălin Ureche (573,77 kg), conform fișei de concurs. Ei au prins 537 de pești, cu o greutate medie de 3,05 kg. Ei au prins, de fapt, 1640,36 kg de pește, dar au avut 5 puncte penalizare, cantitatea finală luată în calcul fiind de 1640,26 kilograme.

Întregul clasament şi informaţii despre calendarul competiţional de pe Lacul Corbu puteţi găsi pe site-ul ww.crapimari.ro. Arbitrajul a fost asigurat de un lot de arbitri desemnat de AGVPS şi s-a făcut cu respectarea regulamentului FIPSed. Fiecare club sau asociaţie a putut înscrie un lot de 11 membri. Campionatul va continua în vara aceasta cu etapa a treia (între 12 iulie şi 15 iulie), când se vor desemna câştigătorii pentru Campionatul Mondial. În perioada 16-19 august 2012 va avea loc Cupa „Rig” la crap, editia a XII-a.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministerul Sănătății: Măsurarea temperaturii este obligatorie la intrarea în instituții publice sau firme
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.