blog-logo

Brenciu își schimbă look-ul

Brenciu își schimbă look-ul

„Încet, încet, va trebui să vă obișnuiți cu imaginea asta… HB Orchestra Big Band va fi una dintre cele mai frumoase realizări ale vieții mele. În luna noiembrie mi se va împlini încă un vis… Vreți să faceți parte din el?“, îșiu întreabă Horia Brenciu fanii.

În noiembrie, Brenciu promite un spectacol grandios la Sala Palatului. Tot în noiembrie, Brenciu va fi tăticul unei fetițe. El este implicat de mai multa vreme intr-o frumoasa poveste de dragoste cu o femeie de 44 de ani pe nume Alice Dumitrescu. Desi cei doi nu au inca planuri de nunta, Horia si Alice se pregatesc sa devina parinti, iubita artistului fiind insarcinata deja in luna a patra.

Alte articole:   S-a deschis orășelul din Centrul Civic - AFI Brașov

“Voi fi tata de fata! Alice naste in noiembrie, luna in care am si marele spectacol la Sala Palatului. Imi doream ca la 40 de ani sa am un copil, sa achit un apartament si sa plantez un copac. Iata ca le-am indeplinit. Voi sta acasa cu patru fete, pentru ca Alice mai are doua fete, pe Maria (12 ani) si pe Andreea (21 de ani), asa ca, prieteni, daca vreti sa ma scoateti la o bere, puteti s-o faceti”, a anuntat Horia Brenciu.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.