O turistă din Ungaria a căzut într-o prăpastie din Munții Făgăraș

O turistă din Ungaria a căzut într-o prăpastie din Munții Făgăraș

Foto: Arhivă

O turistă din Ungaria a căzut, sâmbătă, într-o prăpastie din Munţii Făgăraş, după ce a alunecat, echipe Salvamont îndreptându-se spre locul accidentului, iar potrivit primelor informaţii femeia este conştientă.

Tânăra de 26 de ani făcea parte dintr-un grup mai mare de turişti a alunecat, peste 60 de metri, sâmbătă, într-o prăpastie, în apropiere de Vârful Lăiţel, din Munţii Făgăraş, situat la aproximativ 2.200 metri altitudine. Accidentul a fost anunţat la 112 de colegii tinerei, echipe Salvamont din Sibiu, Argeş şi jandarmii montani deplasându-se spre locul accidentului.

Reprezentanţii Salvamont au afirmat că femeia din Ungaria este conştientă. Potrivit acestora, femeia ar fi suferit un traumatism cranio-cerebral şi un traumatism toracic, fiind asistată de un salvamontist aflat în zonă. Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Salvamont, la faţa locului este aşteptat şi un elicopter SMURD din Târgu Mureş.

Alte articole:   Ministrul Sănătăţii: Turiştii şi navetiştii sunt printre cei mai expuşi la infectarea cu noul coronavirus
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate