blog-logo

Sesizări online pentru primarul Brașovului

Sesizări online pentru primarul Brașovului

Primăria Braşov

Brașovenii și-au spus nemulțurile online, pe portalul domnuleprimar.ro. Iată ce nemulțumiri au, în ultima perioadă, cei care au preferat să își facă pubvlice problemele.

 • Numele este Ismail Yasamin locuiesc pe str.Olteniei nr.5 si vreau sa reclam faptul ca pe str.9 Mai se parcheaza pe ambele parti si face imposibila trecerea masinilor.
 • SC ANATCO PROD SRL: am trimis o reclamatie cu nr.43207/06.06.2012 si nu am primit nici un raspuns .va rugam sa ne contactati
 • Se poate face o dezinsectie sub Tampa? La o simpla plimbare cu catelul am avut neplacerea sa constat ca in zona dinspre Racadau sunt foarte multe capuse. Va rog sa faceti ceva. Multumesc, Andreea M.
 • Din urma cu 2 (?) ani, cand s-a reamenajat spatiul din Livada Postei, a ramas o portiune de vreo 10m de trotuar neasfaltat si plin de gropi, in fata celor doua chioscuri de ziare si bilete RATBv. Este o zona foarte frecventata; iar circulatia pietonilor este serios afectata de starea asfaltului. Pe langa acestea, spatiul este redus si prin replantarea nepotrivita, in aceasta zona aglomerata, a unui copac; de asemenea, mai exista aici si o toneta care vinde covrigi, in conditii igienice discutabile. Elena Dumitru
Alte articole:   Poliţiştii caută un tânăr din Codlea

 

Distribuie dacă îți place!
 1. Ok, am vazut portalul, am citit sesizarile oamenilor.
  Dar…Dom’Primar raspunde? La prima pagina de sesizari
  nu era niciun raspuns.

  Reply
 2. In cartierul Stupini zilele trecute s-a turnat asfalt pe strada principala ce străbate cartierul din Calea Feldioarei pana la ICA Ghimbav.Pe partea stânga din direcția C alea Feldioarei înspre ICA Ghimbav stațiile RAT nu au fost amenajate.Rog verificați si impuneți firma ce executa lucrările sa treacă la remedierea defectiunilor semnalate.De asemenea va rog sa-mi Spune-ți cand se va face canalizarea pe strada Fantanii? Va multumesc !

  Reply
 3. Buna In blocu sa mutat o fam. si fac modificari nu au autorizatie cui pot sa ma adresez

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.