blog-logo

FOTOGALERIE Președintele Consiliului Județean Aristotel Căncescu a depus jurământul

FOTOGALERIE Președintele Consiliului Județean Aristotel Căncescu a depus jurământul

Președintele Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, a depus la ora 9.00, jurământul pentru un nou mandat în fruntea administrației județene. La evenimentul care a avut loc la sala festivă a Consiliului Județean au participat, din partea Guvernului, prefectul Mihai Mohaci și subprefectul Ana Fleșeriu.

Căncescu a declarat cu această ocazie că speră ca mandul său să fie sub semnul colaborării și a mulțumit tuturor colaboratorilor pentru sprijinul acordat în vederea realizării unor poriecte importante pentru județul Brașov. „Vin cu un mesaj de pace şi colaborare cu toate formaţiunile politice. Vreau să am o bună colaborare cu Primăria Braşov. Disfuncţiile din ultimii au avut un impact negativ, atât asupra Braşovului, cât şi a judeţului. Sunt convins că vom găsi punţi de colaborare”, a mai spus Căncescu. „Cred că e şi în avantajul Primăriei şi al Consiliului Judeţean ca această colaborare să existe. Cred că şi primarul Braşovului şi-a dat seama că nu  a câştigat nimic din această bătălie politică, care a depăşit limtele competiţiei. Vreau să cred că în acest ultim mandat al meu voi avea resursele, cu siguranţă,  pentru câteva proiecte importante. De exemplu, în privinţa aeroportului, lucrurile sunt clare, investiţia va fi pornită de CJ urmând ca pe parcurs să fie discuţii şi cu alţi factori care doresc să se implice în construcţia acestui obiectiv foarte important pentru judeţ“, a afirmat preşedintele CJ.
Prefectul Braşovului, Mihai Mohaci a declarat că le-a comunicat tuturor primarilor din judeţ că este nevoie de o colaborare mai strânsă cu Prefectura şi cu CJ, astfel încât să se poată fi implementate proiectele de dezvoltare a judeţului.

Alte articole:   Lucian Pătrașcu: Solicităm Primăriei Brașov să acorde sprijin pentru sectorul HoReCa

Președinta Tribunalului, Alina Mioc, i-a urat în calitate de președinte de instanță speră în sprijinul autorităților locale și județene pentru construirea unui Palat al Justiției.

Vineri, la ora 14.00 are loc ceremonia de învestire a primarului George Scripcari și a consilierilor locali, iar luni va avea loc ședința de constituire a Consililuliui Județean.

CLICK pe poze pentru a le mări!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.