blog-logo

PP-DD Braşov a început lupta pentru parlamentare. Vrea un scor de 20%

PP-DD Braşov a început lupta pentru parlamentare. Vrea un scor de 20%

Conducerea Partidului Poporului – Dan Diaconescu filiala Braşov a început să se pregătească temeinic pentru alegerile parlamentare din toamnă. În acest sens, după finalizarea scrutinului din iunie şi validarea aleşilor locali, reprezentanţii PP-DD au început să evalueze toate cele 58 de organizaţii ale formaţiunii din judeţ. „Ca în orice partid, am avut şi membrii care nu şi-au făcut datoria la alegerile locale şi atunci trebuie să luăm măsuri. Noi am făcut un «portret robot» al liderului pe care ni-l dorim în furntea fiecărei organizaţii. Acesta trebuie să aibă coloană vertebrală, voinţă politică, să nu mai fi fost în alt partid, de preferat, şi să poată coordona o astfel de activitate pentru a putea creşte rezultatele Partidului Poporului“, a explicat Ovidiu Lupu, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PP-DD.

Alte articole:   Ştampila, eliminată din semnăturile oficiale la Ministerului Dezvoltării

A treia forţă politică

Reprezentanţii PP-DD îşi propun ca la scrutinul din toamnă să aibă un rezultat mult mai bun, decât în iunie, iar formaţiunea să obţină cel puţin 20 de procente, pentru ca să îşi poată impune punctul de vedere în forurile de conducere ale ţării. Şi după alegerile din 10 iunie, PP-DD, care a luat fiinţă în actuala formă doar în urmă cu puţin peste două luni la Braşov, a reuşit să se impună drept cea de-a treia forţă politică din judeţ, după două formaţiuni puternice cu vechime pe scena politică. „Partidul Poporului este un organism viu şi, chiar dacă toată lumea se gândeşte la concedii în această perioadă estivală, noi ne intensificăm munca de teren, fiindcă parlamentarele se apropie cu paşi repezi şi vrem un rezultat mai bun“, a spus Lupu.

Alte articole:   „Bun găsit, domnule Mozart!” deschide Festivalul Mozart, online

Cele mai active organizaţii PP-DD sunt Ghimbav, Râşnov, Victoria, Caţa, Recea sau Cincu, unde formaţiunea a obţinut cele mai multe posturi de consilieri. În total, Partidul Poporului a obţinut 33 de mandate de consilier local în judeţ.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate