blog-logo

Noua Dreaptă a fluturat un drapel imens în Piața Sfatului

Noua Dreaptă a fluturat un drapel imens în Piața Sfatului

Membrii Noii Drepte din Brașov au marcat Ziua Drapelului Național desfășurând cel mai mare tricolor din oraș. Sărbătoarea a început în Piața Sfatului cu slujba de sfințire a drapelului uriaș care, a fost transportat de delegații filialei la Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc, ca spre seară, acesta să revină în Piața Sfatului.

„Noua Dreapta isi propune prin acesta campanie sa redea tinerilor o parte importanta a mandriei de a fi roman, cea legata de unul dintre simbolurile identitare esentiale – tricolorul romanesc.  Atribut si simbol al Patriei, tricolorul reprezinta neamul românesc, este expresia fiintei noastre nationale, simbolul sacru catre care se îndreapta aspiratiile tuturor românilor adunati în jurul lui”, se arată un comunicat de presă al Noii Drepte, citat de brasovpress.ro.

Alte articole:   Cu cât a scăzut numărul turiștilor din Brașov în primele 11 luni ale anului 2020

Foto: brasovpress.ro

Distribuie dacă îți place!
  1. Cine sunt astia? Niste derbedei si golani! Va reprezinta? E de ajuns sa fluturi un steag si deja esti mai presus de lege? Altadata sa va carati in alta parte, nu avem nevoie de organizatii naziste in Brasov!

    Reply
  2. Sebi, ai inceput sa aluneci pe o panta gresita si periculoasa…

    Reply
  3. Interesant. Se pare ca unii au deranjat monopolul altora asupra tricolorului. Interesant… Iar jurnalistii sunt amenintati, pentru ca au scris despre asta… si mai interesant… Traiasca „democratia” la romani!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate