blog-logo

Hi-Q, „autostopiști“ pe autostradă să filmeze videclipul la „Soare“

Hi-Q, „autostopiști“ pe autostradă să filmeze videclipul la „Soare“

Brașovenii de la Hi-Q, Dana Nălbaru, Florin Grozea şi Mihai Sturzu, au filmat o zi întreagă pe autostradă, la peste 40 de grade Celsius. Ei vor să revină în atenţia publicului cu videoclipul single-ului „Soare”, care se bucură de cele mai multe vizualizări pe YouTube.
Cea mai populară piesă de pe noul album Hi-Q lansat în aprilie, „Când zâmbeşti”, a fost aleasă de fani prin intermediul reţelelor sociale. Astfel, „Soare” va reprezenta cel de-al treilea clip de pe acest nou album, după „Strada mea” şi „Solo”. Regizat de Dragoş Bucur, aflat la prima experienţă de acest gen cu Hi-Q, clipul exprimă întocmai mesajul piesei: o atmosferă de vară în care sensibilitatea şi căldura sunt elementele-cheie, iar personajul principal este iubirea împlinită.

Alte articole:   ÎN DIRECT Conferință de presă la PNL Brașov

„Filmările acestui clip au fost realizate pe A3 – autostrada Bucureşti-Ploieşti-Braşov, care nu s-a deschis încă. Am filmat de dimineaţă până seara în cea mai lungă zi a anului, 21 iunie. A fost foarte cald, având în vedere că, la nivelul asfaltului, temperatura creşte considerabil”, a mărturisit Florin. Videoclipul se află în ultimele faze ale montajului şi urmează să fie lansat săptămâna viitoare.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate