blog-logo

Un braconier din Augustin a fost reţinut

Un braconier din Augustin a fost reţinut

Poliţiştii de la Serviciul de Arme, Explozivi şi Substanțe Periculoase l-au prins luni seară pe un bărbat de 51 de ani din Augustin, pe raza  fondului de vânătoare de lângă Apaţa. care se deplasa cu un ATV şi avea o armă de vânătoare. Arma de calibru 7 mm avea lunetă și lanternă atașate, precum și  patru cartuşe aferente.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că arma și muniția sunt deținute legal de suspect, care nu a prezentat însă  o autorizaţie de vânătoare care să justifice transportul lor în zona fondului de vânătoare. Arma şi muniţia au fost ridicate de polițiști, iar suspectul este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor“, a precizat cms. şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Alte articole:   Alexandra Crivineanu (PSD): Pentru a prelua controlul asupra pandemiei, trebuie să îi tratăm pe cetățeni ca parteneri

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Persoana cercetata pentru braconaj…este Tokos Jozsef, fostul primar PDL din localitatea Augustin.In urma cu cca. 9-10 ani respectivului i-a mai fost confiscata o arma de vanatoare de catre politie!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.