blog-logo

Elevă de top, la Făgăraş

Elevă de top, la Făgăraş

Iulia Bica

O elevă din Făgăraş, Iulia Bica, a reuşit să obţină un rezultat foarte bun la concursul interjudeţean de creativitate în limba engleză intitulat „Speak Out“. „Am reuşit să iau menţiunea I şi premiul special al juriului, pentru creativitate. Am avut de pregătit pe o anumită temă. Tema pe care am ales-o se numeşte „Nu e niciun loc mai special decât cel al bunicii”. Am avut emoţii, ca de fiecare dată când am participat la un concurs”, a spus Iulia Bica, elevă la Colegiul Naţional „Doamna Stanca”, pentru Bună Ziua Făgăraş.
„Bica Iulia este elevă în clasa a V-a la Colegiul Naţional “Doamna Stanca” şi, în urmă cu ceva vreme, ne-a făcut o bucurie deosebită deoarece a participat la faza naţională a concursului de limba engleză „Speak Out“, unde a obţinut rezultate bune: a reuşit să ia premiul special pentru creativitate. Este munca ei pe deplin şi a doamnei profesoare. În continuare îi doresc mult succes şi sunt sigur că şi pe viitor o să realizeze lucruri deosebite”, a spus Nicolae Postolache, Directorul Colegiului Naţional “Doamna Stanca”.
Iulia va continua să participe la astfel de concursuri, mai ales că pregătirea o va ajuta în meseria pe care o va alege în viitor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   O călătorie între viață și moarte a determinat-o pe Antonela Coroamă să devină un spirit luptător

Leave a Reply

Your email address will not be published.