blog-logo

Mariana Târcă sau Gheorghe Tadici, la cârma naționalei de handbal?

Mariana Târcă sau Gheorghe Tadici, la cârma naționalei de handbal?

Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Handbal a prezentat joi propunerile pentru funcţia de antrenor principal al naţionalei feminine: Mariana Târcă şi Gheorghe Tadici. CEle două nominalizări  vor fi discutate de Consiliul de Administraţie.

Au fost făcute mai multe nominalizări, cele mai multe voturi obținânând, în ordine:  Gheorghe Tadici (5), Mariana Târcă (2), Dumitru Muşi, Ion Crăciun şi Gheorghe Covaciu (câte una).

„Primii doi cu cele mai multe propuneri, adică Tadici şi Târcă, vor intra în Comitetul Director, care va lua o decizie, urmată de cea a Consiliului de Administraţie, în şedinţa din 25 iunie, care va avea loc după Adunarea Generală”, a declarat directorul tehnic al loturilor feminine de junioare şi tineret, Remus Drăgănescu.

Alte articole:   Incidența în județ: 11,40 la mia de locuitori. Cele mai mari cote, la Moieciu și Drăguș, peste 21 la mie

Numirea unui antrenor principal la naţionala feminină a fost amânată în şedinţa din 18 iunie, când nu a mai avut loc nici Adunarea Generală a FR Handbal, din lipsă de cvorum, şi nici şedinţa Consiliului de Administraţie, precizeazăRadio Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate