blog-logo

Locomotivă răsturnată în Timiș Triaj

Locomotivă răsturnată în Timiș Triaj

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a fost alarmat după ce o locomotivă s-a răsturnat în Timiș Triaj.

Potrivit comisarului-sef Valentin Nechita de la Politia Transporturi Feroviare Brasov, locomotiva nu avea atasate vagoane si apartine unui operator feroviar privat (Grupul Feroviar Român).
În jurul orei 7.30, locomotiva s-a rasturnat intr-o curba la intrarea in triajul Garii Timisul de Jos, tarandu-se pe o distanta de cateva zeci de metri, si a rupt doi stalpi de electricitate.

Mecanicul locomotivei nu se afla în locomotivă, el coborând, fără a o asigura. Mecanicul Viorel Ursu este acuzat acum de neglijenţă în serviciu şi distrugere, după ce a lăsat motorul locomotivei pornit şi a coborât pe peron. Mersul la toaletă îl poate costa locul de muncă. Viorel Ursu este angajat al firmei GFR, având 15 ani de experienţă ca mecanic de locomotivă.

Alte articole:   5 elemente de bază de luat în considerare înainte de a înființa o afacere de comerț electronic

Locomotiva a prins viteză foarte mare, de peste 100 de kilometri la oră, când s-a răsturnat. La fata locului se afla mai multe echipe de cercetare de la CFR si Politie, precum si echipaje ISU care asigura masurile de protectie.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] http://newsbv.ro/2012/locomotiva-rasturnata-timis-triaj/ This entry was posted in Articole din ziarele, blogurile si revistele din Brasov, Stiri Brasov and tagged 1235, 1235.ro, aeroport brasov, aeroportul brasov, anunturi brasov, articole brasov, bloguri brasov, gazeta brasovului, jurnal 1235, reviste brasov, stiri brasov, stiri locale, stiri locale brasov, stiri video brasov, wiki brasov, wikibrasov.wordpress.com, ziare anunturi brasov, ziare brasov, ziare online brasov by montecarlomonaco. Bookmark the permalink. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.