blog-logo

Atenție la clanul Huidu! Pericol la volan!

Atenție la clanul Huidu! Pericol la volan!

Tragediile se țin lanț în familia lui Huidu. Socrul lui, fost senator PSD de Vâlcea, Vintilă Matei (60 de ani), nu a învăţat nimic din tragedia provocată de ginerele său, în toamna anului 2011. După ce Şerban Huidu (36 de ani)  a ucis trei braşoveni, socrul acestuia a fost protagonistul unui accident comis în aceleaşi circumstanţe. Din fericire fără victime.

Accidentul s-a produs pe 14 aprilie 2012, în Sâmbăta Mare, în zona barajului de pe râul Argeş, de la Mihăileşti, potrivit Adevarul.

Vintilă Matei, la volanul unui bolid de lux, gonea cu viteză mare spre Bucureşti. Fostul senator venea de la Giurgiu, cu el în maşină aflându-se şi o femeie. În zona barajului de pe râul Argeş, de la Mihăileşti, Matei nu a ţinut cont de indicatoarele care limitau viteza la 50 km/h. El a pierdut controlul volanului în curbă şi a intrat pe contrasens, pe linie continuă. Puternicul bolid a luat „la ţintă” un autoturism Dacia Logan, care circula spre Giurgiu. În maşină se aflau Marinela R., soţul său, fratele şi mama acesteia.

Alte articole:   Evaluare Națională 2021 și Bacalaureat 2021: A fost publicat al doilea set de teste de antrenament

Maşina fostului senator i-a spulberat, aruncând Loganul la peste 60 de metri de locul impactului, după cum aveau să stabilească măsurătorile Poliţiei. Accidentul s-a produs tot în curbă şi tot din cauza vitezei excesive. Printr-un miracol, deşi Loganul a suferit daună totală, victimile au scăpat cu viaţă.  Se pare că fostul senator PSD Vintilă Matei nici nu a coborât din maşină să vadă dacă victimele trăiesc. Ulterior având bani şi influenţă, fostul senator a încercat să scape de dosarul penal pentru vătămare corporală din culpă. Însă după ce a aflat că ziariştii de la „Adevărul” documentează acest subiect, Matei Vintilă l-a trimis pe Vlad, fratele lui Şerban Huidu, să le ofere victimelor bani pentru a-şi retrage plângerile penale.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate