blog-logo

Poliţist braşovean, trimis în judecată

Poliţist braşovean, trimis în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus trimiterea in judecata a lui Gelu Mocanu – agent de politie in cadrul Politiei Municipiului Brasov –  pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare sau inregistrare, instigare la marturie mincinoasa, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si inselaciune.

„Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a rezultat faptul că in data de 21.01.2012 inculpatul a condus autoturismul marca Audi A6, pe strazile din municipiul Brasov, desi autorizatia provizorie emisa pentru numerele de inmatriculare provizorii expirase din data de 15.01.2012 si ca in momentul depistarii sale a prezentat suma de 5500 euro iar cu privire la aceasta l-a determinat pe martorul D.F. sa declare mincinos si sa confirme ca i-a fost acordata de acesta cu titlu de imprumut. S-a mai stabilit ca la data de 25.03.2008 inculpatul a determinat reprezentantii legali ai societatii S.C. P.C. S.R.L. sa incheie un contract individual de munca care atesta prestarea de catre acesta a unor servicii juridice in scopul de a solicita ulterior o adeverinta falsa de venit, care continea mentiuni false cu privire la calitatea de angajat si salariul net incasat, adeverinta cu ajutorul careia a obtinut un imprumut bancar“, a declarat procurorul Andreea Ghenu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Rafila: Se poate să ajungem din nou la 10.000 de cazuri pe zi. În secţiile ATI se simte din nou aglomeraţia

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate