Ellie White vrea 1.000 de trandafiri albi şi 500 de orhidee la propria nuntă

Ellie White vrea 1.000 de trandafiri albi şi 500 de orhidee la propria nuntă
Sursa foto: FHM

Sursa foto: FHM

Ellie White se mărită cât de curând. Acest lucru nu rezultă doar din lunga şi frumoasa relaţie pe care o are cu impresarul ei, Doru Tincă, de la care a primit şi un inel de logodnă, ci şi din faptul că artista a prins buchetul de mireasă la nunta unor buni prieteni, la care a participat în weekend.

Chiar dacă nu a fost o nuntă tradiţională, mireasa tot a ţinut să respecte obiceiul cu aruncatul buchetului, care a fost prins tocmai de Ellie.

„Se spune că dacă prinzi buchetul, eşti următoarea pe listă care se mărită. Ne-am gândit la asta şi probabil se va întâmpla anul viitor. Încă de mică visam la rochia de mireasă şi ştiu exact cum vreau să arate. Vreau o nuntă într-un spaţiu deschis, cu lume relaxată şi muzică bună. Iubesc florile şi vreau ca la petrecere să am 1.000 de trandafiri albi şi 500 de orhidee colorate„, a spus Ellie White, citată de unica.ro.

 

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Copiii care se legitimează la un club sportiv pentru practicarea sportului de performanță ar putea primi vouchere în valoare 300 de lei
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.