blog-logo

USL la Cristian, PNL la Bod și Sânpetru

USL la Cristian, PNL la Bod și Sânpetru

S-au încheiat numărătorile paralele și la Cristian, unde primarul în funcție, Dragoș Serafim (USL) rămâne pe post pentru un al patrulea mandat. Și primarul Rusu Marcel (PNL) de la Sânpetru rămâne pe post, la al treilea mandat.

În schimb, la Bod, fostul primar Paul Cernat (PNL) și-a recâștigat postul, după ce în 2008 a pierdut î n favoarea lui Claudiu Liliac.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Prețuri mai mari în iulie comparativ cu luna iunie
  1. Mare pacat pentru Sanpetru. In veci nu o sa se prelungeasca traseul liniei RAT, pana actualul primar are interese in vanzarea biletelor de transport pe mijloacele patronate de catre Codreanu. Pentru 6 km in afara Brasovului (mai putin decat distanta pana in Cartierul Noua), un bilet este 3 lei si se zvoneste ca acum, dupa alegeri va deveni 4 lei. Trist ce afaceri pot invarti unii! Si au si redus de la 1/2 ora la 1 ora frecventa curselor. Halal primar care nu face absolut nimic pentru sateni ci doar pentru buzunarul propriu. Rusine PNL!

    Reply
  2. O fi facut primarul din Sanpetru si lucruri bune…Eu sunt din judetul Mures,nu tin minte sa-l fi votat…Au fost furate alegerile „colour”?

    Reply
  3. Dragutzilor, transportl in comun in Sanpetru nu depinde de primar ci de Consiliu judetean. Primarul nu are nici o treaba cu acest lucru decat ca se lupta cu un prost ca si Codreanu care este sustinut de minunatii de la PDL. Dar asa e la romani… vorbesc toti neinformatii si au si gura mare ..asa cum se pare ca este Colour

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.