blog-logo

Start la înscrieri la „Cheile Râşnoavei Adventure“

Start la înscrieri la „Cheile Râşnoavei Adventure“

FOTO: mountain-bike-brasov.blogspot.com

Clubul Montan Altitudine din Rasnov si Primaria Rasnov lanseaza competitia „Cheile Râsnoavei Adventure”, organizată de ca mai tânără alpinistă din România, Crina Coco Popescu, in perioada 28-29 iulie 2012.
Este singura competitie din tară care reuneste 5 concursuri: pe 28 iulie 2012, Mountain bike maraton 57 km., Duatlon individual 18 km. + 21km si Cursa mountain bike 18 km, iar pe 29 iulie, Maratonul, alergare montană 42.195 km., cursa semimaraton, alergare montană 21Km.

Traseele sunt în circuit, încep si se termină în zona de acces în Cheile Râsnoavei, se compun din drumuri forestiere principale si de acces, trasee turistice, trecând prin zone ce oferă panorame deosebite asupra Postăvarului-Vanga Mare, abruptul sudic al Postăvarului, Bucegi-versantul nordic, cu Bucsoiu si Padina Crucii. Concursurile sunt deschise tuturor doritorilor, respectând conditiile impuse de oganizator; în principiu vârsta minimă pentru participarea este de 18 ani. Se pot încrie persoane între 15 si 17 ani, dar cu acordul scris al părintilor. Participarea copiilor sub 15 ani se poate face în cazuri speciale când au destulă experientă în urma
consultării/hotărârii organizatorilor si doar însotiti de unul din părinti, pe toată durata traseului.
Inscrierile se pot face AICI!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Mihai Cîmpeanu a câștigat Primăria Codlea

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate