blog-logo

Scripcaru: Suntem deschişi la orice alianţă

Scripcaru: Suntem deschişi la orice alianţă

Liderii PDL din Braşov spun că au câştigat 18 primării în judeţ, cu tot cu municipiul Braşov (Săcele, Rupea, Victoria, Prejmer, Vulcan, Bran, Poiana Mărului, Crizbav, Budila, Homorod, Părău, Drăguş, Viştea, Cincu, Recea, Şinca Veche şi Sâmbăta de Sus). Interesant este faptul că PDL revendică una dintre primăriile câştigate de UNPR!

„PDL este deschis la orice alianţă, indiferent de partid, în special pentru Consiliul Local Braşov, având în vedere că nu mai există o majoritate. Vreau să mulţumesc braşovenilor care au votat dincolo de apartenenţa  politică şi s-au raportat la proiectele derulate de primar“, a declarat primarul George Scripcaru, care, deşi a câştigat alegerile pentru funcţia de primar, a fost învins de USL la Consiliul Local şi Consiliul Judeţean.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Românii cu venituri mici vor primi vouchere pentru plata facturilor la energie
 1. Normal ca acum se gandeste Scripcaru la orice fel de alianta atata timp cat brasovenii nu au votat cu PDL-ul. Partidul verde praz care a taiat pensiile şi a inchis sute de firme nu merita sa ajunga la putere.

  Reply
 2. USL nu a castigat alegerile la Brasov. USL nu exista la BRASOV.
  Va multumim domnule primar pentru ca ati transformat Brasovul in probabil cel mai frumos oras din lume…
  @Marse- Stiai caCancescu ia propus primarului Scripcaru o alianta inainte de alegeri????? El a refuzat-o. Iar scripcaru doreste alianta cu UDMR si Forumul german nu PNL.

  Reply
 3. Multumim ca distrugeti Sacelele

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.