blog-logo

Rezultate alegeri: UDMR – Tărlungeni, PDL- Prejmer

Rezultate alegeri: UDMR – Tărlungeni, PDL- Prejmer

Kiss Iosif, primarul comunei Tărlungeni

Primarul comunei Tărlungeni, Kiss Joszef (UDMR), şi-a câştigat un nou mandat, la concurenţă cu candidaţii PDL şi PNL.

La fel, şi primarul din Prejmer, Tudorică Şerban (PDL), a fost reales în fruntea localităţii, cu majoritate de consilieri şi în Consiliul Local.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Încă două zile libere, în ianuarie, pentru români
 1. Am o intrebare: ce are s..a cu prefectura? Adica ce are titlul cu continutul? C in titlu apare PDL la Prejmer, in text scrii ca a cistigat Tudorica Serban, de la … PPDD…

  Reply
 2. La Tarlungeni a fost jale, tiganii au venit la vot incolonati (obligati) ca sa puna stampila pe Kiss (o parte) sau pe PP-DD (Boncu… nu stiu cum). S-au facut poze cu telefonul, se mergea afara si se prezenta dovada: uneori fara premii acordate ci doar se renunta la amenintari. In preziua votului au fost batuti oameni… exista martori si din cate am inteles certificat medico-legal (doamna directoare din sat a lovit doi baieti). Este frustrant nu rezultatul, ci modul in care a fost obtinut. Astfel de lucruri se intampla la 15 min. de Brasov. O eventuala incursiune a presei in zona ar aduce la lumina detalii incredibile…

  Reply
 3. Stimata doamna sau stimate domn Lica,
  La Tarlungeni lucrurile astea se intampla de foarte multi ani, asa cum se intampla in multe locuri din tara. Lucrurile se vor schimba doar atunci cand va veti alia cu mai multi vecini si veti incerca sa schimbati lucrurile, chemand presa, politia si jandarmii exact atunci cand se intampla asa ceva. Asta se numeste societate civila, responsabilitate civica, preocupare pentru viitorul copiilor nostri. Ticalosii astia se poarta asa pentru ca au vazut ca nimeni nu are curaj sa ii reclame.
  Nu va puneti prea multe sperante in actuala presa locala, multi dintre cei care se recomanda ca jurnalisti si au si pretentia ca sunt profesionisti desavarsiti au primit terenuri pentru a isi face casa in Tarlungeni, cadou chiar de la domnul Kiss.
  Asa ca mai aveti putin de asteptat, exista un grup de initiativa care vrea sa faca un portal de informatii locale corect si necumparat de politicieni.

  Reply
  • Multumesc pentru raspuns.

   Reply
  • Eu nu sunt din Tarlungeni, dar am fost acolo intr-o comisie la alegeri si am ramas uimit de cele intamplate. Apropo, s-ar putea sa avem un vice-primar onest la Tarlungeni. Cu ajutorul lui s-ar putea scoate la suprafata multe lucruri. Mi-ar place sa pot pune umarul la grupul de initiativa pe cale de formare. Apreciez efortul depus de voi. Oricum ne cunoastem… Razvan Copacea, SLG, Info, facebook. Pe curand.

   Reply
 4. In Garcini tiganii au fost incolonati si dusi sa voteze cu miile, in Sudul sa nici nu vorbim.
  Soarta Romaniei este decisa de tigani.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate