blog-logo

Rapid îl cedează pe Sburlea pentru Viveiros

Rapid îl cedează pe Sburlea pentru Viveiros

Rapidiştii îl vor pe portughezul de la FC Braşov, în timp ce Sabrin Sburlea ar putea ajunge în această vară sub Tâmpa. George Copos l-a convins pe Sabău să vină în Giuleşti, iar acesta a plecat deja în Brazilia pentru a căuta jucători care pot fi transferaţi la echipă. Dar următorul transfer al rapidiştilor ar putea fi tot din Liga 1.

Boss-ul rapidist a fost impresionat în sezonul recent încheiat de mijlocaşul Nuno Viveiros (29 de ani), unul dintre cei mai buni oameni ai Braşovului şi marcator împotriva Rapidului în retur.

Portughezul ar putea ajunge la Rapid în această pauză competiţională chiar după un schimb cu Sabrin Sburlea (23 de ani). Atacantul rapidist a fost dorit la Braşov şi în ultimele perioade de mercato, dar cele două părţi nu s-au înţeles.

Alte articole:   Festival de datini și obiceiuri, la Centrul Multicultural și Educațional Săcele

Acum sînt şanse mai mari, Sburlea fiind nemulţumit că nu a reuşit să prindă mai deloc primul „11”, iar finanţatorul Ioan Neculaie îl vrea în continuare sub Tîmpa. În plus, Neculaie îl poate pierde gratis pe Viveiros, în iarnă intrînd în ultimele 6 luni de contract cu gruparea braşoveană.

„Nu ştiu de interesul giuleştenilor, dar normal că aş vrea să joc pentru Rapid. Este un club mare, cu o galerie foarte frumoasă. Însă deocamdată sînt la Braşov, vom vedea ce se întîmplă“, a declarat Nuno Viveiros, mijlocaş FC Braşov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.