blog-logo

Cum stă treaba cu alianţele?

Cum stă treaba cu alianţele?

Bun! S-au limpezit apele. George Scripcaru e din nou primar, la o diferenţăde trei procente şi ceva. de Cătălin Leonte.
Din păcate pentru el, este o victorie amară. Umbla livid prin oraş, duminică, după ce a aflat că braşovenii votează cam jumătate jumătate USL şi PDL. Cum să nu fie supărat? Dacă este să dăm crezare lumii, deja celebra expresie „a furat, dar a şi făcut ceva“ nu mai are căutare. Păi de-aia a pus el panseluţe cu preţul cărora era reabilitat tot spitalul judeţean? De-aia a schimbat bordurile în draci, de nu mai avea Vectra muncitori la câte fronturi de lucru erau deschise?
Ca să nu aibă el maşină de vot? Vai, ce nerecunoscători sunt braşovenii ăştia, amestec nefericit, de nemţi, unguri, ardeleni, evrei şi moldoveni. Păi de-aia s-a sacrificat el, să vină de la Buruieneşti să ne toarne asfalt la preţ de placat străzile cu marmură, să ne facă giratorii la preţuri de străzi suspendate, panseluţe la preţ de orhidee?
Dar negura din privirile primarului au altă explicaţie: dacă ăştia de la USL, cu ăia de la PP DD şi FDGR, cărora le-a tăiat panourile, le-a interzis acţiunile publice, o pun acum de un puci, şi nu îi validează consilierii locali, aşa cum cu multă greaţă şi zâmbete tâmpe au făcut în urmă cu patru ani consilierii lui? Dacă gaşca nouă, majoritară, cere vreun audit pe ce s-au cheltuit banii? Dacă ăia de la DNA greşesc şi dau drumul la dosarele cu furăciunile din ulitmii ani. Ce coşmar….

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Coronavirusul închide programul cu publicul la Oficiul de Cadastru Braşov
 1. Cred ca esti la ora de glume …
  Daca citesc listele de candidati eligibili si deja are majoritate. Desigur ca nu pe fata dar stii cum mai greseste omul – credea ca acu se voteaza impotriva si nu pentru. Si uite asa azi unun maine altul ca sa nu bata la ochi.

  Reply
 2. […] ce se potolesc şi-şi fac alianţele meschine, poate se gîndesc să rezolve şi problema cu gangul. E simplu, ori aprobi un chioşc în care […]

  Reply
 3. D-lor, aliantele se vor face, mai ales ca USL deocamdata e doar pe hartie.
  By the way, cine si-a tradat propriul candidat ca cineva sa ramina pe functie?

  Reply
 4. e interesant cum presa locala uslista preia in corpore discursul lui aristotel cancescu. daca te uiti la mixtv la un reportaj cu seful trustului mix tv sau citesti materialul asta, nu exista nicio diferenta. aceleasi clisee reluate de mii de ori, sa bage poporul la cap, cum a furat ciocoiu asta alogen si portocaliu minunatul oras in care s-a nascut Aristotel.

  in timp ce, duminica seara, prin oras, tu fluturai steagu usl, l-ai vazut pe republicii pe scripacru scripcaru livid. il muncea greu frustrarea de a fi castigat pt a 3 a oara consecutiv alegerile la brasov. sunt convins ca tu ai o origine mult mai aristocratica decat buruiesteanul, venit de la coada vacii, asa cum spune iubitul tau de sef. arborelui tau genealogic format numai din stramosi brasoveni de sange albatsru ii repugna asemena fiinte inferioare.

  Reply
 5. USL se va destrama curind, fara indoiala.
  La BV nici nu functioneaza.

  Ma uit la cearta asta dintre acest Titulescu de balta si Basescu privind reprezentarea la Bruxelles.
  Joc, tiganie penibila, conflict intretinut si de uberorgoliosul Antenescu.
  Asta din urma atit de mult doreste sa iasa din anonimat, din postura de vioara 2-3 din USL, incat accepta ciuntirea prerogativelor prezidentiale, post la care viseaza de mult.

  Daca Ponta mere la Bruxelles, Antenescu posibilul viitor figurant de la Cotroceni, cu siguranta.
  Ha-ha-ha, inceputul sfarsitului ptr. USL?!
  Orice atac (reusit) impotriva lui Basescu va slabii puterile viitorului presedinte, care s-ar putea sa nu fie Antenescu.
  Iar daca totusi va fi, Antenescu va juca rolul de roata nr. 5 la caruta PSD.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.