blog-logo

Corona Rulmentul a mai pierdut două jucătoare

Corona Rulmentul a mai pierdut două jucătoare

Încă două handbaliste şi-au încheiat conturile cu Corona Rulmentul, după plecarea portarului Steluța Guiu. de Mariana Târcă şi Dumitru Berbece. Este vorba de portarul Ana Maria Neagoie şi pivotul Mihaela Din-Mojoiu.

În această privinţă, preşedintele secţiei de handbal de la Corona, Sorin Târcă a declarat pentru Bună Ziua Brașov: ”Mergem pe principiul pe care ni l-am propus, de a alcătui o formaţie tânără de mare perspectivă. Momentan ne-au părăsit trei jucătoare (n.n. cele amintite mai sus ), iar în locul acestora suntem în tratative avansate cu jucătoare care să completeze posturile deficitare. Pe această cale doresc să le mulţumesc celor care au plecat de la Corona pentru contribuţia pe care a avut-o la rezultatele echipei. În momentul în care vom finaliza tratativele cu noile jucătoare le vom aduce la cunostiinta fanilor care sunt aproape de noi ”. Staff-ul şi fetele se află într-o binemeritată vacanţă, reunirea lotului pentru atacarea pregătirilor pentru sezonul viitor se va face pe 2 iulie.

Alte articole:   Ministrul Digitalizării: Dosarul cu șină nu va dispărea prea curând în România 

Pe de altă parte, oficialii grupării de handbal feminin Corona Braşov au anunţat primele transferuri pentru sezonul viitor, patru jucătoare, Diana Druţu, Nicoleta Tudor, Andreea Artean, toate de la Oţelul Galaţi, şi Oana Cârstea, de la Universitatea Neptun Constanţa, semnând contracte pe câte trei ani.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.