blog-logo

Trei piloţi braşoveni sunt „Maeştri ai Sportului“

Trei piloţi braşoveni sunt „Maeştri ai Sportului“

Au trecut aproape treizeci de ani de cand au fost acordate ultima data titluri de Maestru al Sportului in automobilism. Astazi, 6 iunie 2012, FRAS a reusit sa obtina recunoasterea oficiala a meritelor unui numar de 20 de piloti care au facut performanta in aceste ultime trei decenii.

In randul acestor mari sportivi ai Romaniei se afla nume de referinta ca Marin Dumitrescu, Werner Hirschvogel, Andrei Bellu, Victor Nicoara, Constantin Aur, Dan Gartofan (foto), Constantin Rusu, Dorin Toma.

„Reamintim ca acest demers de recunoastere a meritelor sportivilor automobilisti cu rezultate de exceptie, a fost ingreunat de faptul ca Autoritatea Guvernamentala nu a confirmat timp de doi ani aceste performante, in pofida faptului ca titlurile respective nu reprezinta decat o distinctie onorifica. Acordarea titlurilor de Maestru al Sportului campionilor ultimilor treizeci de ani, obtinuta de FRAS astazi 6 iunie 2012, reprezinta un act reparatoriu pentru toti sportivii automobilisti ai Romaniei“, se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Afla mai multe despre pardoseala ideala pentru medii industriale

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate