blog-logo

USL cere gratuitate totală pe RAT, pentru pensionari, elevi şi studenţi

USL cere gratuitate totală pe RAT, pentru pensionari, elevi şi studenţi

Candidaţii USL la Primăria Braşov şi preşedinţia Consiliului Judeţean, CĂtălin Leonte, respectiv Aristotel Căncescu,  spun că activitatea Regiei Autonome de Transport (RAT) Brașov – unicul operator de transport public de călători existent în municipiul Brașov, aflat în subordinea Consiliului Local, necesită o evaluare riguroasă.

Reprezentnaţii USL spun că statutul regiei, de entitate economică subvenționată de Primărie, le permite la ora actuală celor din PDL să-și angajeze clientela politică și „să fure banul nostru, al cetățenilor“, consecința fiind că în prezent avem cel mai scump transport în comun din țară.

„Indiferent de statutul pe care l-ar avea RAT Brașov, fie cel actual de regie autonomă de stat, dar rentabilă prin stoparea furturilor pedeliștilor, fie unul modificat în societate comercială privată, analizând bugetul de venituri și cheltuieli al acesteia, USL militează din considerente de solidaritate socială pentru acordarea gratuității totale și necondiționate pe mijloacele de transport în comun, pentru toți pensionarii, elevii și studenții brașoveni“, se arată într-un comunicat de presă semnat de Leonte şi Căncescu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Alexandra Crivineanu propune iluminarea arhitecturală a Bisericii Buna Vestire
 1. Gratuitate asta cred ca are un scop electoral. Sunt curios cu ar raspunde cei de la USL pentru aglomeratia din mijloacele de transport la orele cand oamenii merg catre munca si batranii se plimba, ca doar e gratuit. De ce i-as sustine daca imi ofera un tansport public aglomerat?? Am sub 30 ani si as prefera ca acesta gratutitate sa fie oferita in anumite intervale orare.

  Reply
 2. puff, o sa ajungi si tu la varsta la care o sa te „plimbi“…

  Reply
 3. Tara arde si baba se piaptana pe RAT.
  N-am vazut o campanie mai prost gandita decat asta. USL tot o da cu transportul gratuit, de parca asta e principala problema a Brasovului. Ce transport, tata, cand locuri de munca ioc in judet (vezi Fagaras, vezi Rupea, tratate de Cancescu doar cu promisiuni)? Drumurile praf, conducerea consiliului judetean praf (zero proiecte, zero fonduri europene), noi ne plangem ca babele nu au gratuitate. Veti vedea la vot ca nici nu si-o doresc atat de tare precum trambitati voi! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate