Aranyosi Ștefan a trecut la PNL

Aranyosi Ștefan a trecut la PNL

Consilierul judeţean Aranyosi Ştefan a demisionat din UDMR şi s-a înscris în PNL. Aranyosi își justifică gestul prin faptul că vrea să susțină proiectele pe care le-a votat în anii cât a fost consilier județean, dar de pe baricadele PNL, pentru că și-a dat demisia din UDMR, iar liberalii sunt cei care i-au făcut o ofertă.

„În primul rând nu am mai candidat la UDMR. Apoi după aceea PNL mi-a făcut o ofertă. Oferta însemnând că eu, de fapt, de 12 ani am sprijinit toate proiectele culturale, educaţionale ale preşedintelui Căncescu. Am avut relaţii foarte bune şi am apreciat foarte mult atitudinea preşedintelui Căncescu, privind activităţile culturale, educaţionale sau sprijinul cultelor. Şi atunci mi-a fost extrem de simplu ca să-mi dau numele pentru a susţine această listă. Nu pentru funcţii sau poziţii elegibile ci pentru proiectele realizate în ultimii 12 ani“, a declarat Aranyosi Ştefan pentru MIX TV.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Statul a rămas fără instrumentul legal în ceea ce privește obligativitatea carantinării și izolării
Loading...
loading...
  1. Apoi după aceea PNL mi-a făcut o ofertă. Si apoi si dupa aceea??? Cica e si profesor, pe langa ca e fost securist! Dragutul de el, vrea cultura!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.