blog-logo

După soarele din weekend vin iarăși ploile

După soarele din weekend vin iarăși ploile

După un weekend însorit, în care aproape toți brașovenii au ieșit din case, vin din nou ploile. Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de ploi, vijelii şi descărcări electrice valabilă pentru toată ţara, care intră în vigoare începând de astăzi, de la ora 10.00 şi se încheie miercuri, 6 iunie, la ora 18.00.

Două zile soare, alte nouă ploaie. Cam așa s-ar traduce în ultima perioadă vremea. Specialiștii spun că instabilitatea atmosferică se va accentua începând din vestul ţării şi va cuprinde marţi toate regiunile, astfel că va ajunge și la Brașov. În ceea ce privește ziua de miercuri, ploile se vor manifesta, cu preponderență, în jumătatea de est a teritoriului.

Alte articole:   Șoferii pot cere în continuare restituirea taxei auto. Perioada în care pot depune cereri a fost prelungită

Pe timpul ploilor vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, izolat căderi de grindină şi averse ce vor avea şi caracter torenţial. Cantităţile de apă vor depăşi local 20-25 l/mp şi izolat chiar și 50-60 l/mp, în special în zonele deluroase şi montane, precum şi în regiunile nordice.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.