blog-logo

Sondaj comandat de DIGI24: USL câștigă alegerile la Brașov

Sondaj comandat de DIGI24: USL câștigă alegerile la Brașov

Dacă duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare, USL ar obţine 42% din voturile cetăţenilor din Braşov, PDL nu ar atinge 20 de procente, iar Partidul Popular ar primi 8% din voturi, relevă un sondaj IRES, realizat la comanda Digi24.

Locuitorii cu drept de vot ai municipiului Braşov au cea mai mare încredere, pentru Consiliul Local, în   USL – 54%. Pe următoarele locuri ale clasamentului se situează PDL – 32%, UDMR – 5%, PPDD, PNG şi UNPR.

Cu toate acestea, actualul primar PDL al municipiului, Gheorghe Scripcaru, are şanse mari de a fi reales. Aproape opt brașoveni din zece se declară mulțumiți de activitatea desfășurată în ultimul an de  Gheorghe Scripcaru: 77% dintre cei chestionaţi o consideră bună sau foarte bună, în timp ce doar 22% susţin că aceasta a fost slabă sau foarte slabă.

Alte articole:   Sf. Dumitru, Izvorâtorul de mir - Tradiții și obiceiuri

La Președinție – Traian Băsescu – 9%, Victor Ponta – 10%, Mihai Răzvan Unguranu  – 11%, Crin Antonescu – 45%.

Candidatul PDL la funcţia de primar al municipiului, George Scripcaru, primar în exerciţiu, se bucură de încrederea a 52% dintre locuitorii oraşului. El este urmat, de candidatul USL la Primărie, Cătălin Leonte, cu 39 de procente, Christian Macedonschi – 3%, Carol Ambrus – 2%.

În privinţa alegerilor din 10 iunie, şapte din zece locuitori ai Braşovului ştiu deja cu cine vor vota, în timp ce unul din trei se declară indecis.

CITEȘTE ȘI: Sondaj: Brașovenii sunt sătui de politică

Distribuie dacă îți place!
 1. Din linkul dat in articol
  Alegeri parlamentare
  * USL – 42%
  * PDL – 26%,
  * UDMR – 7%
  * PPDD – 5%
  * PNG şi UNPR – 3%

  Reply
 2. aceste sondaje sunt realizate de cei de la digi24, nu stiu in ce masura reflecta realitatea, dupa parerea mea este o diferenta mult mai mica la primarie intre domnul Leonte si Scripcaru

  Reply
  • Sondajul este realizat de IRES, la cererea Digi.
   IRES este firma lui Vasile Dancu, un reputat profesor de la facultatea de sociologie di Cluj. Vasile Dancu este de asemenea un membru marcant al PSD. Parerea mea este ca in acest moment sondajele IRES sunt cele mai bune din tara.

   Reply
 3. Brasovul nu a fost si nu va fii fieful celor rosii. Aici ,,Secera si Ciocanul,, au fost aruncate inca din toamna lui ’87. Scripcaru , Brasoveanul – Moldovean a fost , este si va fii omul care a facut si va face incontinuare ca orasul nostru sa fie fala tarii si Nr.1 ca urbanism . Nu sunt PDL-ist dar realitatea convinge !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.