blog-logo

VIDEO Campanie electorală PDL cu Ciprian Chiricheș: îmbrânceli și înjurături

VIDEO Campanie electorală PDL cu Ciprian Chiricheș: îmbrânceli și înjurături

O scenă grotească, în care consilierul local Ciprian Chiricheș, oficial avocat și patron de covrigărie, a avut loc ieri, în cartierul Bartolomeu, care, iată, se confirmă că este unul rău famat.

Reprezentanţii PDL implicaţi în acţiunile electorale consideră că agresivitatea fizică şi verbală este cheia pentru câştigarea alegerilor.

La unul dintre locurile de afișaj s-au întâlnit echipele PDL și USL. Chiricheș, extrem de surescitat că i se încalcă teritoriul, a sărit imediat la scandal. Mai mult, întrebat ulterior dacă a lovit vreun membru al echipei PSD, Chiricheș a rânjit: „Are ceva de  la medicul legist, ceva?”.

Reprezentanţii USL , care au asistat la toată scena, au predat imaginile la Poliţia Braşov şi solicită deschiderea unei anchete penale.

Alte articole:   Cele 60 de autobuze electrice au ajuns  la 4 milioane de km parcurși. Cu cât s-a redus poluarea în Brașov

Distribuie dacă îți place!
 1. si eu stau in Bartolomeu si nu stiam ca sunt”proprietatea” PDL,nu e cartierul lui ,si nu reprezinta pe nimeni din acest cartier.Daca isi inchipuie ca punind tone de afise va fii ales e doar un alt PDL-ist cu creierul spalat

  Reply
 2. Exemplu de negare a evidentei … cunoastem asta despre USL: ei sunt de vina si cred ca daca au reporteri mincinosi vor fi crezuti. Tactica avocateasca veche, dar care nu tine la infinit!

  Chiar credeti ca lumea asculta doarce se spune in reportaj, nu se si uita la imagini?

  Sunt curios daca mi se posteaza mesajul acesta…

  Reply
 3. chiriches asta este cel mai bun exponent al clasei politice de azi: o nulitate care a avut tupeu sa incaseze ani de zile, probabil o mai face si azi, drepturi de revolutionar, desi la revolutie era cu muci la nas. apoi de ani de zile practica avocatura clandestina, caci nu stiu sa fie membru in vreun barou. insa a ajuns in gratiile, probabil, lui scripcaru si asa a ajuns piticul asta schilod politician. o mare jena pentru specia umana!

  Reply
 4. comportamentul acestui meltean, revolutionar la 13 ani, este exact in stilul PDL, unde nesimtire si proasta crestere primeaza, nu ne mai dorim ca acesti oameni sa ne fure orasul, sa se duca unde or vrea, doar sa nu ii mai avem in orasul nostru…

  Reply
 5. Domnule ziarist, nu insista, esti in off side.
  UITATI- VA DRAGI CITITORI LA VIDEO. SI CONSTATATI CA SUNTETI MINTITI IN FATA prin text, DUPA TEHNICA AVOCATEASACA A USL. Inregistrarea video arata altceva decat se spune in text.

  Reply
 6. Nea Gheo esti cu vaca. Si tu si pedelu tau vopsit.

  Reply
 7. Chiar nu sunt pdl- ist. De ce as fi? Habar nu am de ce m- am bagat in discutia asta. In fond, cand se isca o cearta, ambele parti au o parte de vina.
  Sa se bata intre ei pana nu mai pot, ca oricum tara e distrusa. De ce sa ma bag eu la mijloc? Ca s- o incasez? Ca uite ce comentarii necivilizate au aparut…

  Reply
 8. pur si simplu ma lasa rece,sunt stresati domnii in aceasta perioada,simt ca pierd teren daca nu sunt alesi,nu le mai parvin spagile si banii facuti necinstit.Chriches asta se baga ca un stramp oriude este loc de scandal,ba cu taximetristii,ba cu alte membrii altor partide politice,denota faptul ca frustrarea lui este una nu tocmai mica.Succes si foarte multa bafta,dragi pdlisti,o sa aveti mare nevoie pentru ca nu stiu sincer cine va mai voteaza.

  Reply
 9. […] chirichesconsilier local brasovconsiliul local brasovpdlstiri brasov Pentru consilierul local PDL Ciprian Chiricheș ziua de vineri a fost cea mai lungă din viața lui. Calvarul acestuia a început după ce a aflat […]

  Reply
 10. Uitandu-ma prin arhiva newsbv … faci un filmultet… isti un scandal .. si esti comisar regional la protectia consumatorului.. si eu ca prostul nu am vrut sa-mi iau smartphone…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.