blog-logo

PDL-iștii sunt supărați pe noul prefect că le interzice funcționarilor să se implice în campania electorală

PDL-iștii sunt supărați pe noul prefect că le interzice funcționarilor să se implice în campania electorală

Pierderea funcției de prefect i-a supărat foarte tare pe PDL-iști. Aceata întrucât Ion Gonțea folosea instituțiua în scopul promovării imaginii și intereselor PDL. În acest context, reprezentanţii Partidului Democrat Liberal susţin că prefectul Mihai Mohaci face presiuni asupra membrilor PDL (?) să nu se mai implice în campania electorală.

„Cerem pe această cale prefectului Braşovului şi instituţiilor la nivel naţional să nu mai facă presiuni pe cei care sunt în funcţii şi candidează sau nu candidează din partea PDL să nu mai facă campanie”, a declarat Dragoş David, prim-vicepreşedinte PDL Braşov.

În replică, Mohaci spune că nu a făcut niciun fel de presiuni, dar a cerut funcţionarilor publici implicaţi în campanie, plătiţi din banii braşovenilor, să respecte legea.  „Dacă a respecta legea pentru unii înseamnă a face presiuni atunci înseamnă că au stat degeaba în administraţie, păcat că nu au învăţat nimic. Vreau să precizez ca să fie foarte clar pentru toată lumea. Nu s-au făcut niciun fel de presiuni, însă le-am solicitat funcţionarilor publici celor contractuali plătiţi din banul public care sunt implicaţi în campanie electorală să respecte legea şi anume să-şi suspende raporturile de serviciu pe această perioadă, iar şefilor de la Deconcentrate le-am solicitat încă din prima săptămână să nu se implice sub nicio formă în actuala campanie electorală„, a precizat Mohaci.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un brașovean ar fi oferit unor necunoscuți 5.000 de lei și 100 de dolari după ce aceștia i-ar fi spus că fiul său ar fi avut un accident

Leave a Reply

Your email address will not be published.