blog-logo

Primăria Brașov scumpește apa…

Primăria Brașov scumpește apa…

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a criticat, ieri, conducerea Primăriei Braşov pentru faptul că îl atacă legându-se de preţul apei.

„Ei spun că preţul apei de la Braşov este cel mai mare. Nu este adevărat, suntem pe locul opt. Am putea fi pe locul 30 dacă Primăria Braşov şi-ar plăti datoriile de 3,7 milioane de lei faţă de Compania Apa. Aşa preţul ar ajunge la 2,34 lei pe metrul cub. Acum preţul este de 2,80 lei pe metrul cub”, a spus Căncescu.

Căncescu a precizat că Primăria Braşov este acţionar al Companiei Apa Braşov, având un pachet de 42% din titlurile societăţii, procent egal cu cel deţinut de Consiliul Judeţean. Cu toate acestea, „toate investiţiile şi creditele au fost atrase de noi”, a declarat Căncescu pentru bzb.ro.

Alte articole:   Bode: Alocarea banilor pentru reabilitarea drumurilor naționale nu s-a mai făcut în funcție de influența “baronilor” locali

Căncescu spune că atacul face parte dintr-o campanie murdară pusă la cale de „nişte oameni disperaţi că pierd alegerile”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.