blog-logo

Votaţi PRM ! (P)

Votaţi PRM ! (P)

În primii ani de după Revoluţie, după ce lucrurile s-au mai aşezat, iar românii au început să afle cum stau lucrurile cu politica, ni s-au promis realizări în ordine alfabetică. Iar de atunci, tot de promisiuni avem parte.

Din păcate, n-am depăşit litera A(sfalt). Mai mult, disperaţi că braşovenii nu-i mai votează pentru că s-au săturat de minciuni şi lupte politice, au făcut suficienţi paşi pentru a jefui judeţul ăsta, ca să-l stoarcă băieţii deştepţi până la ultimul bănuţ.

Pentru politicienii de la putere, nu mai contează cine va câştiga alegerile locale în 10 iunie, pentru că multimilionarii în euro s-au îmbogăţit din contractele grase cu Primăriile şi Consiliul Judeţean Braşov.  Sutele de miliarde de lei de la bugetul local şi judeţean, cărora li s-au adăugat câteva zeci de milioane de euro din împrumuturile bancare, s-au „topit“ în conturile băieţilor deştepţi.

Alte articole:   Pompierii intervin, acum, pentru stingerea unui incendiu, în Sânpetru

În schimb, problemele sociale, din care nu au ieşit comisioane, au fost lăsate de izbelişte. Încă de acum opt ani se promitea acordarea de terenuri pentru tineri. Nu s-a dat nici măcar un metru pătrat de teren! La fel, se vorbea de construirea unor locuinţe sociale.  S-au tăiat panglici, dar blocuri cu locuinţe sociale nu s-au mai făcut.

Actualii aleşi  au cheltuit în ultimii patru ani sute de miliarde de lei pentru spaţii verzi şi vopsit ziduri, în schimb nu s-au implicat în sistemul public de sănătate. Soluţii legale există, iar dacă politicienii locali nu s-ar mai lupta, ar putea să se asocieze şi să aducă spitalele la standarde europene. Dar acest lucru nu i-a interesat.

Alte articole:   Țigările vor fi mai scumpe. UE urmează să propună o taxă pentru vaping (țigări electronice cu nicotină eliberată sub formă de vapori)

Candidaţii Partidului România Mare, la Primării, Consilii Locale şi Consiliul Judeţean, abordează alegerile din 10 iunie cu un program întocmit din dialogul cu cetăţenii: finanţare şi dezvoltare; asistenţă medicală şi socială; drumuri şi transport intercomunitar; reconversie profesională şi locuri de muncă; acţiuni culturale, sportive sau religioase şi sprijin pentru finanţarea acestora; logistică şi îndrumare pentru producătorii agricoli.

Dacă doriţi sincer schimbarea, votaţi-ne!

  • Cristian Stănescu,
  • Preşedinte PRM Braşov
  • Candidat la Preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.