blog-logo

Grecii de la Olympus își extind gama de iaurturi

Grecii de la Olympus își extind gama de iaurturi

Grecii de la Olympus au lansat pe piata locala si o gama de iaurturi cu fructe si se asteapta ca in urmatorii ani cota de piata a companiei sa ajunga la 10% pe acest segment.

Noile produse sunt: iaurt grecesc cu capsuni, iaurt grecesc cu coacaze si iaurt grecesc cu rodie si zmeura.

Deoarece nu s-a incheiat primul an operational, oficialii companii spun ca nu pot vorbi inca de o cota de piata, insa precizeaza ca in acest moment isi concentreaza eforturile pe extinderea retelei de distributie. Compania tinteste ca, in mai putin de 5 ani, iaurturile grecesti sa atinga 10% din piata locala.

Noile iaurturi sunt produse in fabrica pe care Olympus a deschis-o la mijlocul anului trecut in Halchiu, Brasov, in urma unei investitii Greenfield de 55 de milioane de euro.

Alte articole:   Arafat: Valul 4 poate fi prevenit dacă avem mai multe persoane vaccinate. Să ignorăm sfaturile „divelor” de la TV

In prezent, iaurturile grecesti cu fructe Olympus sunt distribuite in toate marile retele de hiper si supermarketuri din toata tara. Iaurtul grecesc cu fructe va fi ulterior produs si pentru export.

Cu o capacitate totala de colectare a laptelui de 40.000 de litri pe ora, noua fabrica din Brasov produce iaurt, lapte proaspat si UHT, branza, precum si smantana, toate sub brandul Oly.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate