blog-logo

Un tânăr braşovean, preşedinte executiv al Federaţiei de Muzică din România

Un tânăr braşovean, preşedinte executiv al Federaţiei de Muzică din România

Directorul Federaţiei de Muzică din România a vizitat săptămâna aceasta judeţul Braşov şi a hotărât să îl numească pe tânărul braşovean Dragoş Popa, preşedinte executiv al federaţiei.

În prezent Dragoş Popa studiază la Colegiul Naţional Economic “Andrei Bârseanu” şi la Şcoala Populară de Arte şi Meserii “Tiberiu Brediceanu” din Braşov, secţiunea de muzică uşoară şi secţiunea canto clasic.

În anul 2011 a fost numit de presă “Cel mai tânăr Preşedinte de Festival”, deoarece a reuşit să fondeze în oraşul Zărneşti, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România, Festivalul “Ecoul Pietrei Craiului”, după care a urmat o altă serie de proiecte culturale.

De curând acesta a participat în calitate de solist la un alt festival care a avut loc în Galaţi şi a reuşit să obţină, pentru Braşov, locul al III-lea.

Alte articole:   MedFest - Festival medieval, în Cetatea Făgăraș

În luna august aceştia au stabilit organizarea primei ediţii a Festivalului Internaţional “Dracula Gives Heart for Art”, care va avea loc la Castelul Bran. În prezent Federaţia “Star Music” – România organizează peste 40 de festivaluri si alte evenimente culturale, atât înţarăcât şi în afara graniţelor.

Distribuie dacă îți place!
  1. Super! Ne mandrim cu tine, Dragos!

    Reply
  2. O adevarata bucurie sa avem asemenea artisti printre noi ! Sincere Felicitari !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.