blog-logo

Speakeri excepţionali la conferinţa 11even Braşov

Speakeri excepţionali la conferinţa 11even Braşov

Pentru a doua ediţie a evenimentelor 11even, organizatorii pregătesc o serie de surprize în ceea ce priveşte speakerii de excepţie ce vor fi prezenţi. Anul acesta, publicul larg se va putea bucura de două categorii de evenimente: reţeaua de evenimente locale 11even ce vor avea loc la finalul lunii mai, precum şi un eveniment excepţional la început de octombrie organizat în Bucureşti, 11even & Allan Pease.

Seria evenimentelor 11even a inceput la Cluj in 25 mai si se va termina la Bucuresti, in 31 mai, trecand prin , Oradea, Sibiu, Iaşi, Timişoara, Targu Mureş şi Chişinău. Braşovul se numără printre oraşele care vor găzdui si în acest an evenimentele 11even. 11even [ELEVEN] Braşov va avea loc miercuri, 30 mai, incepand cu ora 18 la Centrul Cultural Reduta.

Dupa prezenta in 2011 la Brasov a sopranei Felicia Filip, a omului de media Radu Morar, a prof. Vasile Oltean si a altor nume importante din zona de cultura dar si a mediului de afaceri ce au adus in fata publicului povesti personale despre success si esec, pornind de la tematica din acest an, “Despre oameni curajoşi şi despre oameni care au creat bucurie în jurul lor”, în cadrul evenimentului “11even” 11 brasoveni exceptionali vor aduce publicului emoţia unor experienţe de viaţă extraordinare.

Alte articole:   În sfârșit: Primăria Brașov a scos la licitație întocmirea documentației pentru reconversia urbană a platormei Rulmentul

Printre speakerii ce vor fi prezenţi in acest an la 11even Braşov se numără Mihai Sturzu – membru al trupei HiQ, Andrei Rosu – primul om din lume care a alergat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente; Cornelia Ghisoi – prima Lady Chef a Romaniei si a Europei de Sud-Est, cu o experienta culinara de peste 25 de ani; Crina Coco Popescu – prima alpinista din lume care incheie circuitul celor mai inalti vulcani de pe fiecare continent si maestru al sportului de la 14 ani; Marian Tita – consultant relatiii publice si fondator al unicei Scoli de Navigatie cu vele din Romania recunoscuta de International Yacht Training; Ionuţ Costin – lector Ayurveda şi specialist in Comunicare & PR; Azota Popescu – co-fondator al Asociatiei Catharsis (actiuni socio-umanitare pentru copii); dar si alte persoane cu experiente de viata exceptionale.

Alte articole:   Corona Brașov a legitimat-o pe Alexandra Dobrin, campioana probelor mixte

Pe langa evenimentul central, 11even Brasov sustine alti 11 brasoveni creativi printr-o expozitie ce va fi organizata in foaierul Centrului Cultural Reduta in care acestia isi vor putea prezenta lucrarile. Seara evenimentului se va incheia cu un cocktail in cadrul caruia organizatorii promit cateva nume surpriza – o prezentare de moda si un moment muzical.

Pentru a vedea o parte din experientele impartasite la prima ediţie a evenimentelor 11even puteţi accesa linkul.

Participarea la evenimentele 11even se face pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul  sau de la Ritmo Cafe (Str. Nicolae Titulescu 2 – in spatele fostului cinematograf Patria). Tot aici  pot fi aflate toate informaţiile despre preţurile biletelor si ofertele speciale.

Evenimentele 11even sustin cauze diverse: spre exemplu, la Oradea banii rezultati din organizarea acestui eveniment vor fi directionati catre fondul de constituire al Fundatiei Comunitare Oradea, iar la Bucuresti sumele stranse vor fi folosite la bugetul de refacere a blocului operator de la Spitalul Marie Curie.

Alte articole:   Se întrerupe curentul electric în Tărlungeni, Predeal și comuna Hârseni

Pe lângă evenimentele locale 11even 2012, organizatorii pregătesc un eveniment cu totul special pentru România: 11even & Allan Pease ce va avea loc în 4 octombrie 2012, la Bucureşti. In cadrul acestui eveniment, pe lângă cele mai interesante experienţe din acest an surprinse în cadrul evenimentelor 11even, vom beneficia de carisma şi experienţa unuia din cei mai renumiţi experţi în comunicare din întreaga lume, Allan Pease.

Despre Asociaţia 11even

Asociaţia 11even îşi propune să dezvolte un spaţiu de dezvoltare umană ce aduce faţă în faţă persoane care au trecut prin experienţe extraordinare, provocări şi eşecuri determinante care merită împărtăşite oamenilor care sunt în cautare de exemple practice şi concludente pentru dezvoltarea lor ca indivizi. Asociaţia 11even este organizator principal al evenimentelor 11even, precum şi al altor proiecte pentru comunitate.
Mai mult informaţii despre evenimentele 11even pot fi găsite pe www.11even.ro sau pe pagina de Facebook a Asociației.

La 11even Braşov, www.newsbv.ro este partener media.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.