blog-logo

Sediul Tineretului Social-Democrat din cartierul Astra a fost devastat noaptea trecută

Sediul Tineretului Social-Democrat din cartierul Astra a fost devastat noaptea trecută

De departe campania electorală din aceste zile este cea mai murdară din ulitmii 20 de ani. O campanie în care bannerele electorale sunt sfâşiate cu disperare. USL nu are nicio şansă în municipiu. Instituţiile statului – Poliţia locală – subordonată direct vicepreşedintelui PDL George Scripcaru, dar şi Jandarmeria! – instituţii plătite din banii publici păzesc doar bannerele şi mash-urile celor de la PDL. În teritoriu, au fost tăiate şi bannere ale PDL.

Oricum, de la simple bannere, s-a ajuns la spargerea de geamuri la sediile de campanie. Sper ca următorul pas să nu fie cocktail-urile Molotov, execuţiile adversarilor politici etc. Din păcate, în municipiul Braşov se duce o adevărată luptă de gherilă urbană, în care nu îşi au locul de nicio parte a vreunei baricade tocmai cei care sunt plătiţi să  asigure liniştea, ordinea şi siguranţa publică.

Alte articole:   Dan Alexa, înainte de meciul cu CSM Slatina: „Jucătorii care au evoluat mai puţin trebuie să aibă determinare şi dorinţă”

„Noaptea trecută ne-au vandalizat sediul de campanie TSD din cartierul Astra! Gestul adversarilor noştri arată disperarea pierzătorilor! După data de 10 iunie vinovaţii pentru toate golăniile din aceşti ani vor fi pedepsiţi“, a ameninţat Iosif Răzvan, preşedintele TSD Braşov – organizaţia municipală.

PSD-iştii au rămas fără computerul în care erau stocate date importante, dar şi fără câteva geamuri. Poliţiştii Secţiei 5 au ajuns imediat la faţa locului, au ridicat urme şi caută făptaşii. Suspecţii au intrat în sediul de campanie al PSD prin forţarea uşii de acces. Clădirea nu avea sistem de alarmă.

Distribuie dacă îți place!
 1. Asa, si dupa 10 iunie ce se va intampla? Primarul si Consiliul Local ii vor baga la inchisoare pe aia care v-au spart geamul?? Ha? Ai habar la ce candidezi, Iosife? Politia este in subordinea Ministerului de Interne, condus de un pesedist de-al vostru, aflat intr-un guvern condus de un premier de-al vostru.

  In loc sa va spargeti singuri geamurile, mai bine va dati singuri interlopii afara din partid, asa veti avea mai multe sanse la voturi

  Reply
  • te-ai simtit cu musca pe caciula de ai comentat aici? crezi ca ei isi sparg singuri geamurile?:)) se vede ce gandire ai dar, cand spui asa ceva mai trebuie sa si gandesti putin:)

   Reply
 2. […] Newsbv.ro  ne spune ca Sediul Tineretului Social Democrat din Astra a fost vandalizat. Ni se prezinta si declaratiile unui puţoi care-si da cu presupusul. […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.