blog-logo

Ion Stan (deputat PSD): PDL și UNPR vroiau să exploateze imobiliar Metrom și Carfil

Ion Stan (deputat PSD): PDL și UNPR vroiau să exploateze imobiliar Metrom și Carfil

Deputatul bucureștean Ion Stan (PSD) a făcut o declarație politică, în care dezvăluie încrengătutile politice ale oamenilor din PDL și UNPR din jurul ROMARM și al afacerilor cu arme.

„Prin afaceri de acest gen, Compania Nationala Romarm si alte unitati din industria de aparare au ajuns in situatia de a fi puse pe lista societatilor comerciale propuse pentru management privat, un managemnet care nu va mai tine seama de nevoile strategice si de aparare ale Romaniei. In viziunea PDL industria de aparare este pregatita pentru a deveni una dintre cele mai mari afaceri imobiliare, cu o miza de mai multe miliarde. In acest sens s-au pregatit mai multe proiecte de regrupare pentru crearea oportunitatilor imobiliare la Uzina de Tancuri Bucuresti, Metrom si Carfil Brasov si Cugir“. Despre caracatița afacerilor din ROMARM citiți în Cotidianul.

Alte articole:   Chefi renumiți din România vă învață cum să gătiți acasă mâncărurile preferate. Azi, „tigaie” picantă

În acest context, încep să apară explicații asupra unor situații privind blocajele pentru uzinele din industria de părare din Brașov. Amănunte citiți în cele două articole publicate în acest an de newsbv.ro:

Distribuie dacă îți place!
  1. Pai la ce sa te astepti? Cand avem fel si fel de deputati, senatori (de Brasov) care in afara de Paia Brasov nu stiu NIMIC. Se comporta ca lupii la stana.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate